İşte Karşınızda Redmi Note 14 Pro

Redmi Note 13 Turbo

Redmi Note 14 serisinin gelecek ay tanıtılması bekleniyor. Ancak lansman öncesinde Redmi Note 14 Pro’nun tasarımını ortaya koyan bir görselle birlikte telefonun bazı özellikleri sızdı.

Techboilers sitesinin haberine göre Xiaomi, Note 14 serisiyle birlikte tasarım değişikliğine gitti. Redmi Note 14 Pro‘nun sızan görselinde telefonun yeni bir kamera adasına sahip olduğu görülüyor. Önceki nesil Redmi Note’larda kameralar yatay olarak konumlandırılıyordu. Redmi Note 14 Pro’nun arkasında üç kamera yer alacak. Bunlardan birisi 50 MP’lik ana kamera olacak. Diğer iki kameranın ise detayları belli değil ancak birisinin ultra geniş lens olacağı tahmin ediliyor. Belki diğeri periskop kamera olabilir.

Redmi Note 14 Pro

Redmi Note 14 Pro’nun seri için bir ilk olan çift mikro kavisli ekrana sahip olması bekleniyor. Bu tür bir ekran tasarımı sadece görsel çekiciliği artırmakla kalmıyor, aynı zamanda elde tutmayı ve kullanmayı daha rahat hale getiriyor. Ayrıca ekran çözünürlüğünün de FHD+’dan 1.5K’ya çıkması bekleniyor.

Şu anda piyasada bulunan Redmi Note 13 Pro, Snapdragon 7s Gen 2 işlemci, 5100 mAh pil ve 67W hızlı şarj desteğiyle çıtayı yükseltmişti. Bu özellikler telefonu orta segment pazarında sıkı bir rakip haline getirmişti. Note 14 Pro’da bu güçlü yönlerin devam etmesi ve telefonun önemli yükseltmelere sahip olması bekleniyor. Şu aşamada cihazla ilgili başka bir bilgi yok. Elimize yeni detaylar geçtikçe sizlerle paylaşacağız.

vivo Y300 Pro Bataryasıyla İddialı Geliyor