vivo Y27s resmen tanıtıldı

vivo Y27s

vivo, özellikle gelişmekte olan pazarlarda büyük ilgi gören vivo Y serisine yeni bir model daha ekledi; vivo Y27s resmi olarak tanıtıldı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket bu yıl özellikle vivo Y serisini genişletmeye odaklanmış gibi görünüyor. Özellikle gelişmekte olan pazarlarda büyük ilgi gören bu seriye eklenen son model de vivo Y27s oldu.

Lansmanı Endonezya’da gerçekleştirilen vivo Y27s, parçası olan Y27 serisinin diğer üyelerinden bazı kayda değer farklılıklara sahip. Y27s, 6.64 inçlik LED LCD bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delik 8 megapiksellik selfie kamerasına ev sahipliği yapıyor. Parmak izi okuyucu ise ekranın altında değil, telefonun yan tarafındaki güç butonunda yer alıyor.

vivo Y27s 2

vivo Y27 serisinin yeni üyesi, Snapdragon 680 yonga setinden güç alıyor. 8 GB RAM’e sahip telefonda dahili depolama alanı konusunda kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 128 ya da 256 GB. Her iki seçenekte de depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor. Telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızı ise 44 W.

Arka tarafa geldiğimizde karşımıza çift kamera çıkıyor. Bu çift kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. Y27s, serinin diğer üyelerinin aksine suya ve toza dayanıklı olduğunu gösteren IP54 sertifikasıyla geliyor.

vivo Y27s

iQOO 12 serisi resmen tanıtıldı