Vivo X70 serisi küresel lansman tarihi açıklandı

uuy

Vivo, en yeni X70 serisi akıllı telefonlarının lansmanı için hazırlıklarını tamamladı ve lansman için hazır durumda.

Şirketten bazı önemli sızıntıları ve resmi tanıtımları zaten ele aldık , ancak şimdi yeni bir rapor, Vivo X70 serisinin küresel lansmanının 10 Eylül olarak ayarlandığını gösteriyor.

Bugün erken saatlerde (1 Eylül 2021), Çinli akıllı telefon üreticisinin X70 serisi kamerasının stabilizasyon özelliklerini açıklamıştı. Şimdi, bilinen bir bilgi kaynağı olan Abhishek Yadav’ın yeni bir tweet’i, şirketin anavatanı Çin’deki ilk duyurusundan bir gün sonra belirlenen küresel bir lansman öneriyor. Özellikle, yayınlanan tweet ile beraber yeni X70 serisinin Origin OS kinetik duvar kağıtlarıyla da piyasaya sürüleceğini gösterdiğini söyleyelim.

yy5

Sosyal medya gönderisinde, bahşiş veren, tanıtım afişi gibi görünen birden fazla resim de paylaştı. İlk görüntü Vivo X70 Pro+’ nın arka kamera modülünü vurgularken, ikincisi bize Origin OS Kinetic Wallpaper’a bir bakış sunuyor. Son olarak, son görüntü, şimdilik yaklaşık dokuz günlük bir geri sayımla birlikte “YAKINDA” diyor. Başka bir deyişle, geri sayım 10 Eylül 2021’de sıfıra vuracak. Bunun hala teyit edilmemiş bir rapor olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Bu cihazların küresel pazarda birçok rakibinin hatta çok güçlü rakiplerinin olduğunu söylemek gerekir, şirket bu rakiplerinin önüne geçmek istiyorsa çok iyi bir reklam ve tabiki ayrıcalıklar sunması gerekecek. Bakalım seri nasıl bir satış performansı yakalayacak.

Galaxy S21 FE ile ilgili yeni bir detaylar ortaya çıktı