Vivo X60 kavisli ekran varyantı yakında piyasaya çıkacak

Vivo X60 kavisli ekran varyantı yakında piyasaya çıkacak

Vivo X60 ile Vivo X60 Pro arasındaki farklardan biri, ilkinin düz bir ekrana sahip olması ve ikincisinin ekranı kavisli olması. Ancak bu durum değişiyor. Şimdi Vivo’nun Vivo X60’ın kavisli ekranlı bir versiyonunu piyasaya sürmeyi planladığı bildirildi.

Haber, güvenilir bilgi sızıntısı olan Dijital Sohbet İstasyonundan geliyor ve bugün sosyal medya platformunda yaptığı bir gönderiye göre, Vivo X60’ın kavisli ekran versiyonu yakında piyasaya sürülecek. Sızıntı yapan kişi, telefonun açıklanmasından önce Aralık ayında telefonun kavisli bir ekran versiyonunun olacağını açıklamıştı. Bu sızıntıda, kavisli varyantın daha küçük bir 4200mAh pil kapasitesine sahip olacağından bahsetti. Bu iki fark dışında, iki telefonun neredeyse aynı olduğunu ve benzer bir fiyat etiketine sahip olması gerektiğini söyledi.

Vivo X60 kavisli ekran varyantı yakında piyasaya çıkacak

Vivo X60, ortalanmış bir delik ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,56 inç 2376 x 1080 ekrana sahip. İçinde 12GB RAM ve 256GB depolama alanına sahip bir Exynos 1080 işlemci var. Üç arka kamera mevcut. Dört eksenli stabilizasyona sahip 48 MP kamera, 13 MP telefoto kamera ve 13 MP ultra geniş açılı kamera. Öne bakan kamera için Vivo, ekrandaki deliğin içine 32 MP sensör yerleştirdi. Telefon ayrıca bir ekran içi parmak izi tarayıcısı, Face Unlock, Bluetooth 5.1, NFC’ye sahip ve Android 11 tabanlı OriginOS’u çalıştırıyor. Cihaz 4300mAh bataryası ile 33W hızlı kablolu şarjı destekliyor.

Android 12, ekran görüntülerinin Google Fotoğraflar’a otomatik olarak yüklenmesini önleyecek