Apple Watch 7 serisi nasıl olacak?

n8

Apple akıllı saat piyasasına girdiği yandan bu yana sektörü domine etmeyi başardı. Şimdi Apple Watch 7 serisi ile bu başarısını devam ettirmeye çalışacak.

Şirket şu an için bu seri ile ilgili kesin bir açıklama yayınlamadı. Ancak Jon Prosser isimli blogger bu seri ile ilgili görüntüler paylaştı. Paylaşılan fotoğrafları gördüğümüzde bir üst seviyeye çıkıldığını söylemek gerekir.

İlk bakıştan itibaren saatin tasarımı, tüm modellerinde görülen temel kavisli olanlar yerine tüm düz kenarları ile yenilenmiş olarak karşımıza çıkıyor.

Apple Watch Series 7 gerçek renkli varyantlarla geliyor gibi görünüyor! Temel olan beyaz ve siyahın yanı sıra, Apple renklerle eğleniyor gibi görünüyor ve muhtemelen iPhone 12 ve en yeni iPad Air ile eşleşen bir nane yeşili ve açık mavi varyantı piyasaya sürecek.

Apple Watch Series 7 aynı 1.57 ‘ekranla gelecek, Apple ekran boyutunu küçültmeyi denedi, ancak performanstan ödün vereceği için standart ekranlarıyla gitmeye karar verdiler.

Kan şekeri seviyelerini ölçen, güncellenmiş yüzme takibi ve alkol takibi yapan bir optik sensörün entegrasyonuna dair söylentiler ortalıkta dolaşıyor. Seri, daha iyi performansa sahip bir S7 yonga setine sahip olacak. Apple Watch Series 7’nin pil ömrü iyileştirilecektir.

b1

Önceki çıkış tarihlerine bakıldığında Apple, Eylül ayında yeni Watch Serisini piyasaya sürebilir. Fiyat ve ayrıntılı özellikler henüz bilinmemektedir. Ancak her saatle birlikte, popülerliklerini artırıyorlar ve diğer firmaların akıllı saat pazarında bir pay almasını zorlaştırıyor.

Yeni Nesil Ford F-150 Lightning geliyor