vivo X100 Ultra Kamera Konusunda Rakip Tanımayacak

vivo X100 Ultra

Çok yakında piyasaya sürülecek olan vivo X100 Ultra kamerasıyla oldukça iddialı geliyor. Piyasadaki en iyi kamera telefonu olmaya aday.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, özellikle kameralarıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonları vivo X100 ve X100 Pro’yu geçtiğimiz yılın kasım ayında kullanıcılarla buluşturdu. Ancak şirketin bu seriye yönelik planları henüz tamamlanmış değil. Son haftalarda gelen açıklamalar, vivo X100 Ultra ve X100s adını taşıyan iki modelin daha yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Bu iki telefon arasından özellikle Ultra modeli oldukça iddialı geliyor. Özellikle de kamerasıyla.

vivo X100 serisi zaten oldukça etkileyici özelliklere sahip. Hatta kamera konusunda şu anda piyasadaki en iyi modeller arasında yer aldıkları söylenebilir. Ancak vivo X100 Ultra çıtayı daha da yukarı çekecek. Öyle ki Xiaomi bunun iyi kameraya sahip bir telefon değil, arama yapabilen profesyonel bir kamera olacağını söylüyor.

vivo X100s

vivo, X100 Ultra’nın teknik özellikleri hakkında herhangi bir detay paylaşmadı. Ancak daha önce gelen sızıntılar, telefonun E7 AMOLED bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Bu ekranın Quad HD+ çözünürlükte olacağı, yenilenme hızının ise 120 Hz olacağı söyleniyor. Telefonun şu sıralar çıkan çoğu amiral gemisi modelin tercihi olan Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alması bekleniyor.

Telefonun çok konuşulan kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony Lytia LYT-900 sensörünü kullanacak. Ona üç yardımcı kamera eşlik edecek. Bunlardan biri telefoto, biri geniş açılı, biri de 200 megapiksellik periskop kamerası olacak.

PlayStation 5 Pro’nun Yolda Olduğu Artık Kesinleşti