Vivo X Fold2 özellikleri fazlasıyla dikkat çekiyor!

Vivo X Fold 1

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, yeni katlanabilir telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. İşte karşınızda Vivo X Fold2.

Vivo X Fold2 özellikleri fazlasıyla dikkat çekiyor! Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, yeni katlanabilir telefon modelleri X Fold2, X Flip ve Pad 2’yi 20 Nisan’da Çin’de tanıtacak. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir sızıntıya göre, X Fold2’nin Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ve 12GB RAM ile donatılmış olduğu Geekbench testinde görüldü. Bu, telefonun Qualcomm’un en son çipini kullanacağına dair daha önceki söylentileri doğrular nitelikte.

vivo

X Fold2, üstün özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. İç tarafta 8.03 inç katlanabilir E6 AMOLED ekran, dış tarafta ise 6.53 inç büyüklüğünde bir ekran yer alacak. Her iki ekranda da parmak izi okuyucusu bulunacak. Kamera tarafında, X Fold2’nin 50MP IMX866 ana kamera, çift 12MP IMX663 sensörü ve ultra geniş açılı bir başka kameraya daha ev sahipliği yapacağını söyleyebiliriz. Ayrıca modelin selfie kamerası 32MP çözünürlükte olacak.

vivo X Fold+

Vivo X Fold2 özellikleri fazlasıyla dikkat çekiyor!

Telefonun içinde 4.800 mAh pil bulunacak ve bu pil 120W kablolu şarj ve 50W kablosuz şarj desteği sunacak. Ayrıca Vivo, güncellenmiş menteşe sayesinde X Fold2’nin %10 daha hafif olacağını belirtti. Ancak telefonun dünya genelinde satışa sunulup sunulmayacağı hala belirsizliğini koruyor. Şirket henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmadı.

vivo X Fold+

Vivo, katlanabilir telefon pazarında giderek daha da büyük bir varlık haline geliyor. Şirketin X51 5G, X50 Pro ve X50 Pro+ gibi diğer telefon modelleri de kısa sürede büyük ilgi gördü. X Fold2 ile birlikte Vivo, pazardaki konumunu daha da güçlendirebilir ve diğer üreticilerle rekabeti artırabilir. Vivo X Fold2 özellikleri fazlasıyla dikkat çekiyor!

OnlyFans yeni içeriklerle zenginleşiyor! Artık sadece porno içerikleri yok!