Vivo X Fold 4 Bataryasıyla İddialı Geliyor

vivo X Fold3 Pro

vivo’nun yeni katlanabilir telefonu vivo X Fold 4, TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Telefon özellikle bataryasıyla epey iddialı geliyor.

Her yıl katlanabilir telefonlarına yenilerini ekleyerek bu alanda en etkili şirketlerden birine dönüşen vivo, önümüzdeki yıl için de oldukça dikkat çekici bir katlanabilir telefon hazırlıyor. vivo X Fold 4 adını taşıyan bu yeni modelin çıkışına daha birkaç ay olduğu için telefonun adını şimdilik çok fazla duymuyoruz ama yakında bu durum değişebilir. Çünkü vivo’nun yeni katlanabilir telefonu sertifika alma aşamasına geçti. X Fold 4, bu hafta TENAA’dan sertifika alırken görüldü. TENAA veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun oldukça dikkat çekici bir bataryaya sahip olacağını gösteriyor.

vivo x fold 4

TENAA’da yer alan bilgilere göre vivo X Fold 4, 6,365 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu kapasitedeki bataryalar telefon piyasaya sürülürken 6500 mAh olarak açıklanıyor. Bu da X Fold 4’ün öncülünden çok daha büyük bir bataryaya sahip olacağı anlamına geliyor. Hatırlarsanız vivo X Fold 3’te 5500 mAh’lık bir batarya vardı.

Eğer bu bilgi doğruysa X Fold 4 sadece öncülünden değil, şu anda piyasada olan diğer tüm katlanabilir telefonlardan daha büyük bir bataryaya sahip olacak demektir. Şimdi asıl soru vivo’nun bunu yaparken telefonun inceliğinden ne kadar feda edeceği. Çünkü bu büyük bataryaya yer açmak için X Fold 3’ten biraz daha kalın bir tasarımla karşılaşabiliriz.

Honor X60 ve X60 Pro Resmen Tanıtıldı