Vivo Watch 3, şimdi küresel pazarda raflardaki yerini alacak

cc3

Vivo, Çin’deki lansmanının ardından Vivo Watch 3’ü küresel olarak piyasaya sürdü ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

Özellikle Filipinler’deki kullanıcılar için geliştirilmiş pil ömrüyle birlikte piyasaya çıkan saat, 1,43 inç AMOLED ekran ve 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip. Saatin BlueOS işletim sistemi, basit bir kullanıcı deneyimi sunarken Always On Display özelliği de içeriyor.

Vivo Watch 3

Vivo Watch 3, sağlık takibi özelliklerinde oldukça güçlü. 8 kanallı kalp atış hızı izleme ve 16 kanallı kan oksijen takibi sunan saat, ayrıca stres seviyelerini izleme, gürültü algılama ve uyku takibi gibi işlevlerle birlikte geliyor. Spor meraklıları için 100’den fazla spor modu mevcut. Bağlantı özellikleri arasında Bluetooth arama, müzik kontrolü ve NFC desteği yer alırken, hareket hareketleri ile aramaları yanıtlamak veya alarmları susturmak mümkün.

Pil ömrü, Bluetooth modunda 16 güne kadar dayanabiliyor, bu da saat için büyük bir avantaj. Vivo Watch 3, Vivo’nun resmi web sitesinden satın alınabiliyor.

cc1

Ek olarak, Xiaomi de yeni Redmi Note 14 serisi ve Redmi Buds 6 kablosuz kulaklıklarını duyurdu. Redmi Buds 6, çift seramik dinamik sürücüler, 49 dB’lik gelişmiş gürültü engelleme ve 42 saate kadar pil ömrü gibi önemli yükseltmelere sahip olacak. Bu kulaklıkların küresel lansman detayları ise henüz açıklanmadı.

Oppo K13 Serisi özellikleri belli olmaya başladı