Vivo 15 Pro için ilk resmi paylaşım

sddefault 1

Vivo’nun tasarımıyla dikkat çeken uygun fiyatlı yeni modeli Vivo V15 Pro için ilk resmi paylaşım gerçekleşti. İşte konu hakkındaki detaylar.

Vivo’nun uçtan uca ekran tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken orta segmentteki yeni modeli Vivo V15 Pro için ilk resmi paylaşım gerçekleşti. Çinli üreticinin yeni modeli genel itibariyle geçtiğimiz yıl satışa sunulan Vivo Nex modelini andırıyor.

Vivo V15 Pro’nun ön tarafı uçtan uca ekrandan oluşuyor. Telefonun selfie kamerası ise aynı Vivo Nex modelinde olduğu gibi kızaklı bir yapıya sahip.

Vivo V15 Pro tasarımı ve fiyatıyla göz dolduruyor

V15 Pro’yu rakiplerinden ayıran en önemli özelliği ise 3’lü ana kamera modülüne sahip olması. Zaten Vivo tarafından yayınlanan kısa tanıtım videosu da telefonun 3’lü kamera modülüne odaklanıyor. Dilerseniz bu kısa videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Vivo V15 Pro, gücünü Snapdragon 675 yonga setinden alıyor. Telefonun sistemini 8GB RAM ile desteklemesi bekleniyor. 1080 x 2316 px çözünürlüğünde 6.39 inçlik ekranla gelecek olan V15 Pro, 128GB’lık dahili depolama alanına sahip olacak.

Telefonun arka tarafında 48MP + 8MP + 5MP’lik 3 ana kamera yer alacak. Bu üçlü ana kamera modülüne ön tarafta 32MP’lik selfie kamerası eşlik edecek.

3700 mAh kapasitesinde sahip ortalamanın üzerinde bir batarya ile gelecek olan V15 Pro, kutudan ilk çıktığında ise Android 9 Pie ile çalışacak. 20 Şubat’ta tanıtılması beklenen telefonun satış fiyatı ise 350 dolar olarak belirlenmiş durumda.

LG G8 ThinQ için en net görseller