Vivo, tablet pazarına girişini resmi olarak onayladı

Vivo, tablet pazarına girişini resmi olarak onayladı

BBK Elektronik grubundaki şirketlerin hiçbiri tablet pazarına girmedi ancak bu durum değişmek üzere. Realme, markanın yakında yeni tabletini ve dizüstü bilgisayarını piyasaya süreceğini zaten söyledi ve şimdi Vivo da çoğunluğa atlıyor.

Tencent’ten gelen yeni bir rapora göre şirket, şirketin tablet pazarına gireceğini doğruladı. Ayrıca markanın ilk ürününün bu yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceğini de ekledi. Vivo ve alt markası iQOO’nun, şirketlerin Vivo Pad, iQOO Pad, iQOO Book ve NEX Book gibi ticari markaları tescil ettirdikten sonra geçen yıl tablet ve dizüstü bilgisayarları piyasaya sürdüğü bildirildi. Yakın zamanda şirket, Vivo Pad ticari markasını Avrupa’da tescil ettirdi ve ürün adı Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi veritabanında da yer aldı. Daha önce, Vivo’nun yaklaşmakta olan tabletinin tasarımı da sızdırılmıştı.

Vivo, tablet pazarına girişini resmi olarak onayladı

Sızdırılan görüntüler, cihazın ön kamera için üstte herhangi bir çentik olmadan tam ekran bir ekranla geleceğini gösteriyor. Ancak, cihazda görünür bir ön kamera yok ki bu pek olası değil. Dolayısıyla kameranın nereye yerleştirileceği henüz belli değil. Arka tarafta ise LED flaşlı çift kamera kurulumunun olacağı ve tüm sensörlerin dikdörtgen şeklinde bir kamera modülünün içine yerleştirileceği görülüyor. Solda ses kısma tuşları ve sağda güç düğmesi var. Vivo piyasaya sürüldüğünde, tablet pazarına giren birkaç Çin merkezli akıllı telefon üreticisi arasında yer alacak ve Xiaomi ve Huawei listesine katılacak. OPPO’nun Vivo, iQOO ve Realme dışında tabletini yakında piyasaya sürmeyi planladığı bildiriliyor.

Tesla süper bilgisayarı yapay zekaya sahip otomobil sistemleri üretecek