Tinder eşleşmeden konuşma özelliğini getiriyor: Beklenmeyen özellikler

Tinder kullanan muhabir IŞİD

Dünyanın en büyük flört uygulamaları içerisinde yer alan Tinder, eşleşmeden konuşma özelliğini deniyor. Ayrıca uygulama bu aralar yeni bazı denemelere gidecek. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Dünya’da birçok farklı uygulama çeşidi var. Her alan için farklı bir uygulama kullanıcılara hizmet sunuyor. Mesela fotoğraf ve video alanında Instagram ile birlikte Facebook ön planda. Video izleme ve etkileşim alma konusunda YouTube ilk sırada. Söz konusu flört olunca Tinder en fazla tercih edilen uygulamalar listesinde yer alıyor.

Her ne kadar kullanıcı sayısı fazla olsa bile yine de bu uygulamada çok fazla yenilik yapılmıyordu. Sadece arayüz değişiklikleri kullanıcılara sunuluyor. Ortaya çıkan yeni bir detaya göre bu uygulama adeta TikTok ve Snapchat karışımı gibi olacak.

Tinder eşleşmeden konuşma ve daha birçok özellik

Yeni arayüze bakıldığında çok daha sade ve Snapchat tarzı bir sistem benimsendiği görülüyor. Ayrıca Hot Takes ismi verilen yeni bir özellik kullanıcıların eşleşmeden konuşmasını sağlıyor. Ortaya çıkaran bu yeni özellik ile birlikte kullanıcıların daha fazla sosyalleşeceği tahmin ediliyor.

Tinder eşleşmeden konuşma

Gelen yeni özelliklerden bir diğeri kendinizi tanıtabileceğiniz videolar oldu. Uygulama içerisinde isteyenler kendisini tanıtabilecek kısa videolar çekebilecek. Böylece karşı tarafı tanımak çok daha kolaylaşacak. Keşfet sayfası ise kendi profiliniz ile bağlantılı hesapları sizlere gösterecek.

Tinder koronavirüs mücadelesinde kullanılacak: Flört uygulamaları aşı sürecini destekleyecek

Bu özellikler ile birlikte Tinder platformu çok daha popüler hale gelecek. En sevilen uygulamalara benzer özelliklerin alınması bu popülerliği daha fazla artıracak. Peki sizce Tinder daha başka hangi özelliklere kavuşmalı? Yorumlar bölümünden düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.