vivo S10 özellikleri belli oldu! 108 MP ana kamera ile geliyor

vivo S10 özellikleri belli oldu! 108 MP ana kamera ile geliyor

vivo, Mart ayında S9 akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Bugün Çin’den gelen yeni bir habere göre şirket bu modelin halefi üzerinde çalışıyor. vivo bununla da kalmayıp S10’un da son dokunuşlarını tamamlamış olabilir. vivo S10 için resmiyet kazanması an meselesi diyebiliriz.

Bu günlerdeki telefon lansmanlarının hızlı temposu hiç yavaşlamadan devam ediyor. vivo bu bu hızlı tempoya takılan şirketlerden. Vivo S10 cihazının da tıpkı S9 gibi MediaTek Dimensity 1100 yonga setine sahip olduğu söyleniyor, ancak selefinin aksine s10, 108 MP ana kameraya sahip olacak. Ayrıca cihaz NFC desteği, UFS 3.1 depolama, 44W hızlı şarj ve vivo’nun kendi kullanıcı arayüzünün altında Android 11′e sahip. Hızlı şarjı 15 dakikada sıfırdan %38’e çıkabiliyor. Her ikisi de “Sanal RAM” ile genişletilebilen iki bellek sürümü olacak – 8 GB fiziksel + 4 GB sanal ve 12 GB fiziksel + 4 GB sanal. Şimdiye kadar açıklanan tüm bilgiler bu kadar. Ancak yakında çıkacak olan vivo S10 hakkında daha fazla bilgi önümüzdeki günlerde sızacaktır.

vivo S10 özellikleri belli oldu! 108 MP ana kamera ile geliyor

Dana önce sızan haberlere göre, Vivo S10 kasası, üst sensör ve diğer kamera sensörleri arasında bir LED flaş içeren dikdörtgen şeklinde bir kamera modülüne sahip olacak. Görüldüğü gibi, kameralar L şeklinde bir düzende hizalanmış. Cihazın sağ kenarı, bir ses seviyesi düğmesi ve bir güç tuşu ile donatılmış. Cihazın alt kenarında bir USB-C bağlantı noktası ve bir hoparlör ızgarası bulunurken, üst kenarda bir mikrofon karşımıza çıkıyor. Vivo S10, selefi Vivo S9 gibi 3,5 mm ses jakına sahip görünmüyor.

Tapo C310 dış mekân kamerası: Gece gündüz, uygun fiyatlı güvenlik