Gionee S10, iPhone 7 benzerliği ile dikkat çekiyor

Gionee S10o

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Gionee, iPhone 7’ye benzeyen cihazıyla dikkat çekiyor. İşte Gionee S10 hakkındaki detaylar.

Bilindiği üzere Çin’de bir çok akıllı telefon üreticisi bulunuyor. Biz genel olarak Huawei, Oppo, Vivo, Xiaomi, ZTE gibi markaları bilsek de Gionee gibi son derece başarılı fakat ismini global pazarda pek de duyuramamış olan üreticiler de mevcut.

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Gionee, iPhone modellerine benzer tasarımlara sahip cihazlarıyla dikkat çeken bir firma. Zira Çinli üreticinin şu aralar üzerinde çalıştığı son amiral gemisi modeli de bu alışkanlığını terk etmediğinin en önemli kanıtı.

Gionee S10 ismi ile lanse edilen model bir süredir teknoloji gündeminde kendine yer buluyordu. Geçtiğimiz gün Gionee S10 ile ilgili bazı yeni sızıntılar gerçekleşti. Böylece telefonun tasarımı da net bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Dilerseniz ilgili görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Gionee S10 Gionee S10-1

Az önce de belirttiğimiz gibi Gionee S10 tasarım anlamında fazlasıyla iPhone 7 Plus’a benziyor. 4 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak olan cihaz, iPhone 7 Plus’a ucuz bir alternatif olabilir.

1080p çözünürlüğünde 5.5 inçlik bir ekranla gelecek olan telefon gücünü MTK imzalı P20 yonga setinden alacak. Sistemini 4 GB RAM ile destekleyecek olan cihazın dahili depolama alanı ise 64GB. 3450 mAh gücünde bir bataryadan beslenecek olan Gionee S10, arkada 13MP’lik iki ana kameraya sahip olacak.