Vivo S10 görselleri sızdırıldı! V21 Pro ise yolda

Vivo S10 görselleri sızdırıldı! V21 Pro ise yolda

Vivo’nun özçekim odaklı Vivo S10  telefonunu Temmuz ayında piyasaya sürmesi planlanıyor. Ancak şimdiden Vivo S10’un kasa çizimleri çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Aynı zamanda, bugün Hindistan için V21 Pro’nun lansman zaman çizelgesini ortaya koyan yeni bir rapor daha sızdırıldı. İşte iki cihaz hakkında şimdilik bilinenler.

Bugün sızan görüntülere göre Vivo S10 kasası, üst sensör ve diğer kamera sensörleri arasında bir LED flaş içeren dikdörtgen şeklinde bir kamera modülüne sahip olacak. Görüldüğü gibi, kameralar L şeklinde bir düzende hizalanmış. Cihazın sağ kenarı, bir ses seviyesi düğmesi ve bir güç tuşu ile donatılmış. Cihazın alt kenarında bir USB-C bağlantı noktası ve bir hoparlör ızgarası bulunurken, üst kenarda bir mikrofon karşımıza çıkıyor. Vivo S10, selefi Vivo S9 gibi 3,5 mm ses jakına sahip görünmüyor.

Vivo S10ve V21 Pro görselleri sızdırıldı!

Görünüşe göre Vivo S10’un ön tasarımı Vivo S9 ile aynı kalacak. İki cihaz da çift selfie kamera sistemini barındıran daha büyük bir çentik içeriyor. Şu anda, S10‘un özellikleri hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil. Hindistan için Vivo V21 Pro lansman zaman çizelgesine gelirsek, Nisan ayında Vivo, Hindistan’da Vivo V21 5G‘yi duyurdu ve geçen hafta Vivo V21e 5G’yi tanıttı. 91mobiles tarafından paylaşılan yeni bilgilere göre, Vivo V21 Pro’nun Temmuz sonuna kadar Hindistan’da piyasaya sürülebilir. Ayrıca, Eylül ayında ülkede Vivo X70’in çıkış yapabileceği tahmin ediliyor.

Xiaomi Mi Mix 4 kablosuz şarj özelliğiyle geliyor: Yeni elektrik trafosu