Vivo Pad yeni rengiyle piyasaya sürülüyor

vv

Vivo X90 serisi lansman etkinliğinde şirket, üç ürününü daha tanıtırken, bunlardan biri daha önce tanıttığı Vivo Pad’in yeni renk modeli oldu.

Vivo Pad’in yeni renkli versiyonu ‘Xueqing’ olarak adlandırılmış durumda.Bu kelime İngilizce’de leylak olarak tercüme edilir. Vivo, bu rengin ilhamını mor gün batımının ve karla kaplı dağların oluşturduğu hafif lavantadan aldığını söylüyor. Cihazın gayet hoş bir rengi olsa da kimilerine göre daha çok kadın kullanıcılara hitap ediyor. Bunun ile beraber cihazın teknik özelliklerinin diğer renklerle aynı özelliklerde olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Vivo Pad

Yeni renkli Vivo Pad, diğer renklerle aynı 8GB + 128GB ve 8GB + 256GB bellek seçenekleri ile gelir, fiyat konusunda gelecek olursak yine normal renklerle aynı fiyatlarda olacak.Vivo Pad Xueqing (leylak) versiyonu ilk olarak Çin’de ön siparişe açılmış durumda, küresel pazardaki tarihler ise şu an için bilinmiyor.

Farkında olmayanlar için, Pad’in öne çıkan özellikleri arasında 11 inç 120 Hz ekran (LCD), ekran kalemi desteği, Qualcomm Snapdragon 870 yonga seti, dörtlü hoparlör, alüminyum gövde, 13 MP arka kamera, 8 MP ön kamera, USB 3.1 (Tip- C), klavye aksesuarı için manyetik konektör, 8.040 mAh pil ve 44 W kablolu hızlı şarj özelliğinin olduğunu hatırlatalım.

Honor, katlanabilir telefonu için bilgiler gelmeye devam ediyor