vivo, 20 Mayıs’ta ilk gürültü önleyici TWS kulaklığını tanıtacak

vivo, 20 Mayıs'ta ilk gürültü önleyici TWS kulaklığını tanıtacak

vivo, TWS 2 adlı ilk gürültü önleyici TWS kulaklıkları için bir tanıtım videosu yayınladı. Video çoğunlukla kulaklıkların tasarımıyla ilgili ve duyuru tarihi olan 20 Mayıs’ı doğruluyor.

Şirket, NEX 3 serisi akıllı telefonlarla birlikte Vivo TWS adlı gerçek kablosuz kulaklıklarını 2019 yılında piyasaya sürdü. Geçen yıl, Haziran ayında, şirket Vivo TWS Neo olarak adlandırılan diğer benzer kulaklıkları piyasaya sürdü. Şimdi, Çin merkezli şirket, ilk gerçek kablosuz kulaklıklarının halefini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketten gelecek kulaklıklar Vivo TWS 2 olarak adlandırıldı ve 20 Mayıs’ta Çin’de resmi olarak piyasaya sürülecek. Yaklaşan VivoTWS 2, şirketin Aktif Gürültü Önleme desteğiyle gelen ilk gerçek kablosuz kulaklıkları olacak. Şirket lansman tarihinin yanı sıra ürünü de görücüye çıkardı. Tasarım gelince, selefine oldukça benziyor ve Mavi renkli bir gradyanla sunulacak. Şu anda, yaklaşan kulaklıklar hakkında ANC desteği dışında pek bir şey bilinmiyor.

vivo, 20 Mayıs'ta ilk gürültü önleyici TWS kulaklığını tanıtacak

Vivo TWS 2, AirPods Pro’ya oldukça benzeyen ancak daha kısa gövdeli bir kulak içi tasarıma sahip olacak. Ayrıca aktif gürültü iptali için özel bir düğme mevcut. Kulaklıkların kasası ise daha uzun ve genel pil ömrü öneren öncekinden biraz daha büyük görünüyor. Vivo kulaklıklar, 20 Mayıs’ta açıklanacak ancak gerçek satışlar 1 Haziran’da başlayacak. Şimdilik bilinenler bundan ibaret ancak ürün tanıtım lansman tarihi çok yakın olduğundan fazla beklememiz gerekmeyecek.

Starlink uydusu arabada internet kullanımı sağlayacak: Bir YouTuber deneme yaptı (Video)