iOS 13 için yepyeni konsept!

iOS 13

Apple’ın Haziran ayındaki WWDC 19 etkinliğinde tanıtacağı iOS 13 sürümü için heyecan had safhada. iOS 13 için ConceptsiPhone isimli tasarımcı ise bugün heyecan uyandıran konsept ile karşımıza çıktı.

Cupertinolu teknoloji devi Haziran ayında düzenleyeceği Worldwide Developers Conference etkinliğinde yeni yazılımlarını tanıtacak. Bu yazılımlar arasında en çok merak edileni şüphesiz ki iOS 13. iOS 12 güncellemesi ile sadece iOS 11’deki hataları düzeltmeye odaklanan Apple, artık bu yıl bir yenilik sunması gerekiyor. Bu yenilikler arasında en çok beklenenler arasında ise sistem arayüzünde kullanılacak olan karanlık mod geliyor.

Bugün ise daha önce iPhone konseptleri ile karşımıza çıkan ConceptsiPhone isimli tasarımcı yeni iOS sürümünden beklentilerini listelediği bir video paylaştık. 40’tan fazla yeniliğin olduğu konsept videosunda, iPad Pro’ya gelmesi gereken yeniliklerden de bahsediliyor.

iPhone kullanıcıları App Store’da ne kadar harcama yapıyor?

Apple’ın PC’lerin yerini alacak dediği iPad Pro’da maalesef ki Mouse desteği yok. Tasarımcı yeni iOS güncellemesi ile iPad Pro’ya Apple Magic Mouse 2’nin bağlanmasını bekliyor. Ayrıca kilit ekranındaki kısayolların özelleştirilmesi de tasarımcının beklediği yenilikler arasında yer alıyor.

İşte iOS 13 konsepti!