Vestel, Sınırsız TV ile Çift Ekran Keyfi Yaşatıyor

Vestel Borderless 1

Vestel Sınırsız TV’nin minimalist tasarımı ve estetik standı evlere şıklık taşıyor. Çerçevesiz tasarımı ile kullanıcılarına sınırsız seyir keyfi sunan Vestel Sınırsız TV’nin çifte Ekran özelliği ile de farklı programlar tek ekranda buluşuyor.

Vestel Sınırsız TV’lerde bulunan Çifte Ekran özelliği kumanda kavgasına son veriyor. Çifte Ekran özelliği sayesinde Vestel Sınırsız TV’lerin ekranlarında aynı anda iki farklı programı tam ekran izlemek mümkün. Vestel Sınırsız TV sahibi evlerde maç keyfiyle, dizi keyfi aynı anda yaşanıyor.

Vestel, Sınırsız TV’lerin Çifte Eğlence özelliği ile de oyun tutkunlarının oyun keyfini ikiye katlıyor. Oyun tutkunları televizyon ekranını ikiye bölmeye gerek duymadan kendi oyun ekranlarını tam ekran olarak görüntüleyebiliyor.

Vestel Borderless (3)

Sahibinin ne izleyeceğini bilen televizyon

Vestel’in Akıllı Tavsiye fonksiyonuna sahip televizyonu Sınırsız TV, izlenilen yayınlar aracılığıyla kullanıcılarının tercihlerini ve alışkanlıklarını belirliyor. Televizyon açıldığında kullanıcısının ilgisini çekebilecek yayınları öneriyor. Vestel Sınırsız TV, Akıllı Rehber erişimiyle de kullanıcılarına kanalların yayın akış bilgilerine ulaşma imkanı sunuyor.

İleri teknoloji ile zengin içerik bir arada

Vestel Sınırsız TV’lerde bulunan dâhili Wi-Fi ile kullanıcılarının kablosuz bir şekilde internete bağlanmasına olanak tanıyor. Smart Center ise izleyiciyi internete bağlanmanın ötesine taşıyan zengin içerikler sunuyor. Vestel’in yeni Smart TV anlayışı kullanıcılara futboldan müziğe, haberden hava durumuna birbirinden farklı 64 ücretsiz uygulamayla en zengin yerel içeriği sağlıyor. Bu ücretsiz içerikler arasında yüzlerce film, dizi ve belgesel seçeneği içeren 3 aylık Tivibu ve 3 aylık Turkcell TV sinema paketi de bulunuyor.

Vestel’in Smart Center teknolojisiyle uyumlu, ileri teknoloji ürünü televizyonları Sınırsız TV 2,699 TL’den başlayan fiyatlarla Vestel satış noktalarında tüketicilerle buluşuyor.

Arabalardan Sonra Sıra Geldi Akıllı Telefonlarla Test Sürüşüne