Vestel, 4K ve 3D Curved Televizyonunu Satışa Sundu!

Vestel 4K Curved

Akıllı telefonlara ek vergi istemesiyle gündeme oturan yerli üreticimiz Vestel IFA’da tanıttığı Curved yani kavisli televizyonunu ilginç bir fiyatlandırma ile satışa sundu.

Akıllı telefon üretimi ve dışarıdan gelen telefonlara ek vergi istenmesi konusunda ki başvurusuyla tepkileri üzerine çeken Vestel bu konuda geri adım atmış bulunsa da mobil pazarda birçok kullanıcının tepkisini çekmeyi başardı. Son dönemde kendisi için büyük ama mobil sektör için küçük adımlar atan Vestel IFA 2014‘te ilk kez 4K çözünürlüğünde Curved televizyonunu tanıtmıştı.

Vestel bu akıllı televizyonunu bu gün itibariyle satışa sunuyor. Televizyonun özellikleri ise rakiplerinden hiçte aşağı kalır değil.

Screenshot_2

Televizyonun teknik özeliklerinin rakiplerinden geri kalmamasının fiyatının da geri kalmamasına sebep olduğuna şahit olmaktayız; çünkü yeni nesil televizyonda ülkemizde üretilen bir donanım maalesef yok.

Panel, işlemci, RAM vs vs ürünleri yurtdışından alıp ülkemizde montaj yapıp bunları satmaya kalkarsak senin panel aldığın adam senin televizyon satmadan aslında mutlu bile olur. Lakin satış stratejisi açısından “o panel üreticisi” belkide hiç giremeyeceği bir eve paneli ile girebilmeyi başarmış olmaktadır…

Vestel 4K Curved 2

Vestel, 55CA9500 4K 3D Curved televizyonunu 5499 TL‘den satışa sundu. Bu noktada ise şunu belirtmekte fayda var. Rakipleri Samsung ve LG ile aynı fiyat aralığında hatta daha bile fazlaya bu televizyonu satmak firmaya ne kazandıracak. Curved TV‘lerin pekte tutulmadığı bir ortamda yatırımını bu önde yapmak ve bu televizyondan bir gelir elde etmeye çalışmak sadece bana mı mantıksız geliyor?

Peki sizce Vestel başarılı olabilecek mi?

Yaz tatili için en uygun oyunlar