Ve OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Limited tanıtıldı

c5

Geçen hafta OnePlus OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Limited Edition için 24 Mayıs’da satışa çıkacağı açıklanmıştı. Planlandığı gibi, şirket ilk akıllı saatinin bu özel sürümünü resmi olarak piyasaya sürdü .

OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Limited Edition, teknik özellikler açısından orijinal OnePlus Watch ile hemen hemen tamamen aynı ancak fotoğraflardan da anlayacağınız üzere tasarım-görünüm ve dolayısıyla fiyat açısından farklılıklar gösteriyor.

Özel sürüm saatin teması isminden de anlaşılabileceği üzere popüler video oyunu Cyberpunk 2077’den alınmıştır. Bu giyilebilir cihazın benzer temalı OnePlus 8T ile birlikte piyasaya sürülmesi gerekiyordu. Bununla birlikte, akıllı saatin piyasaya sürülmesi bilinmeyen nedenlerle ertelendi.

Saat, sarı vurgulu bir çerçeve ve kayışla birlikte gelir. İkincisi, ‘Cyberpunk’ markasına bile sahiptir. Dahası, giyilebilir cihaz, Cyberpunk 2077 tabanlı UI, saat yüzleri ve bootanimation özelliklerine sahiptir. Garip bir şekilde, bootanimation ‘Android’den bahsediyor. Farkında olanlar için, OnePlus Watch özelleştirilmiş bir RTOS (Gerçek Zamanlı İşletim Sistemi) çalıştırıyor.

OnePlus Watch Cyberpunk 2077

En önemlisi, bu özel versiyon akıllı saat, Cyberpunk 2077 video oyununda aktör Keanu Reeves’in canlandırdığı popüler bir karakter olan ‘Johnny Silverhand’in elinden sonra tasarlanan tutucu-şarj cihazı ile birlikte geliyor.

Son olarak, OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Limited Edition’ın fiyatı 1.299 (202). Karşılaştırma için, normal OnePlus Watch ve OnePlus Watch Cobalt Limited Edition, sırasıyla 156 ABD Doları ve 249 ABD Doları fiyatla satılıyor.

OnePlus Watch Cyberpunk 2077

Akıllı saat zaten ön sipariş için hazır durumda ve 1 Haziran saat 12: 00’de (yerel saat) satın alınabilecek. Şu an itibariyle, bu giyilebilir cihazın anakara Çin dışında bulunabileceğine dair resmi bir açıklama yok.

Xiaomi, MIJIA Ultra Robot Süpürgeyi piyasaya sürdü