Uzmanlar açıkladı: Kahvaltıda bunları yiyin

Uzmanlar açıkladı: Kahvaltıda bunları yiyin

Uzmanlar kahvaltıda yenmesi gereken en iyi yiyecekleri açıkladı. İşte tüm detaylar.

Kahvaltıyı günün en önemli öğünü olarak adlandırmalarının bir nedeni var. Uzmanlar kahvaltıda yediklerinizin gün boyu enerjinizi etkileyeceğini söylüyor. Özellikle enerjinizi düşüren yiyecekler yiyorsanız bu duruma dikkat etmeniz gerekebilir. Kayıtlı bir diyetisyen olan Maya Feller, “Herkese uyan tek bir kahvaltı olmadığını bilmek önemli. Ancak yemeklerinizi gününüz nasıl geçsin istiyorsanız öyle ayarlayın” ifadelerini kullandı.

Uzmanlar açıkladı: Kahvaltıda bunları yiyin

Feller, bireysel olarak, insanların genellikle kahvaltı seçimlerini satın alınabilirlik, erişilebilirlik, kültürel uygunluk ve tat gibi faktörlere göre yapması gerektiğini belirtiyor. Kahvaltı herkes için ilk öğündür ve ne yediğiniz son derece önemli. Feller, güne başlarken ne yiyeceğinize karar verirken niyetinizi de dikkate almanızı önerir. “Hedeflerin ne? Aradığın şey nedir?” o soruyor.

Uzmanlar enerjik bir için bunları öneriyor: Pişmiş veya çiğ ıspanak gibi yapraklı yeşillikler, üstüne bir yumurta ile sağlıklı bir salata yapılabilir. Tam tahıllı, düşük şekerli tahıl gevreği ve yanında meyve: Tahılın beslenme etiketinin ilk beş bileşenini kontrol edin ve çok fazla tüketmekten kaçınmayı hedefliyorsanız şekerin listede olmadığından emin olun. “Şeker 2 numaralı bileşense, o zaman bunun o tahıldaki en baskın ikinci bileşen olduğunu bilirsiniz. O yüzden seçiminizi ihtiyaçlarınıza göre yapın,” diyor Feller. Fındık ezmeli ve meyveli waffle: Daha besleyici bir yemek için üzerine bal gezdirip chia tohumu veya kenevir tohumu serpebilirsiniz.

Google günlük mesajlaşma için de yapay zekadan faydalanmaya başladı