Lenovo Lemon 3 modeli duyuruldu!

lenovo lemon 3 3

Lenovo Lemon 3 isimli yeni akıllı telefon duyuruldu. Lenovo Lemon 3 teknik özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı haberimizde.

Çinli akıllı telefon ve bilgisayar üreticisi Lenovo, yeni bir akıllı telefon ile karşımızda. Son dönemlerde akıllı telefon sektörüne büyük önem veren firmanın yeni modeli Lemon 3 haberimizde.

Lenovo Lemon 3 teknik özellikleri

Lenovo Lemon 3 bütçe dostu bir akıllı telefon olarak karşımızda çıktı. Cihazın detaylarına geçmeden önce fiyatının yaklaşık 105 dolar olduğunu belirtelim. Cihaz ilk etapta Çin’de satışa çıkacak. Ancak diğer ülkelerdeki durum henüz bilinmiyor. Modelde 5 inç büyüklüğünde Full HD (1080 x 1920 piksel) çözünürlük sunan bir ekran bulunuyor. Ekranın IPS mi AMOLED mi olduğuna dair şimdilik bir bilgi yok.

Ekranın altındaki teknik özellikler ise fiyata göre değerlendirdiğimiz ilgi çekici duruyor. Snapdragon 616 yongasından güç alan telefonda 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı gibi teknik özellikler bulunuyor. Cihaz üst seviye olmasa da giriş seviyesinin de üzerinde özelliklere sahip. Yani günlük ihtiyaçları kolaylıkla karşılayabilecek bir model olarak görünüyor.

Cihazın arkasında 13 MP, ön tarafında ise 5 MP çözünürlüğünde kameralar bulunuyor. 2750 mAh kapasiteli bataryayla beslenen Lenovo Lemon 3 modeli 4G LTE desteği de sunuyor. Bluetooth, GPS, Wi-fi gibi özellikler ise standart. Cihazda USB-C portu yerine klasik Micro USB portu tercih edilmiş. Sağlı sollu çift hoparlör ise alışık olmadığımız bir detay.

lenovo-lemon-3

PC Satışlarında Büyük Düşüş!