Uplay Plus servisi tanıtıldı! İşte fiyatı

uplay plus

Ubisoft yeni oyun abonelik servisini duyurdu. Uplay Plus ile tüm Ubisoft oyunlarına sınırsız erişim imkanı mümkün olacak. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun sektörünün önemli isimlerinden biri olan Ubisoft, E3 2019’da yeni servisini tanıttı. Uplay Plus ismiyle tanıtılan bu servis, en basit tanımıyla Xbox Game Pass ya da Origin Access Premier benzeri bir sisteme sahip diyebiliriz.

Ubisoft’un yeni sistemiyle birlikte 100’ün üzerinde oyuna aylık belli bir ücret karşılığında sınırsız erişim hakkına sahip olacaksınız. Ayrıca yeni çıkan Ubisoft yapımı oyunları da hiçbir ek ücret ödemeden oynayabileceksiniz.

Ubisoft PC oyuncuları için yeni servisini tanıttı

Oyun dünyasında son dönemde bu tarz servislerin hızla arttığını görüyoruz. Microsoft’un Xbox Game Pass ile başlattığı bu hizmet furyasına, kısa süre sonra EA de dahil olmuştu. Şimdi ise Ubisoft benzer bir sistem ile karşımıza çıkıyor.

Görünen o ki ilerleyen dönemde daha fazla isim bu ya da benzeri servislerle karşımıza çıkmaya devam edecek. Muhtemelen bir sonraki nesilde Sony’de PlayStation 5 için benzer bir servisi kullanıma sokabilir.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Uplay Plus’ın aylık üyelik ücreti 15 euro olarak belirlenmiş durumda. Ubisoft bu hizmetin 3 – 30 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olarak denenebileceğini açıkladı. Yani 3 – 30 Eylül tarihleri arasında tüm Ubisoft oyunlarına ücretsiz olarak erişim hakkınız bulunacak.

Marvel’s Avengers oyunu tanıtıldı işte detaylar