Trackmania ücretsiz olarak çıktı! İndir!

Trackmania

Ubisoft’un sevilen oyunu Trackmania ücretsiz olarak PC sahiplerinin beğenisine sunuldu. İşte oyunun indirme linki ve sistem gereksinimleri.

Ubisoft’un sevilen oyunu Trackmania Nations, 2006 yılında çıkışını gerçekleştirmiş ancak daha sonra oyundan ses seda çıkmamıştı. Tam 14 yıldan sonra bugün sürpriz bir şekilde 2006 yılındaki oyunun remake sürümü Epic Games Store ve UPlay üzerinden ücretsiz olarak indirime sunuldu.

Trackmania‘nın Starter sürümü olarak geçen bu sürüm bir çok uygulama içi satın alma barındırıyor. İşini bilip işe gitmeyen Ubisoft, 1 yıllık tam erişim için oyunculardan 44 TL ücret talep ediyor. Tam erişimin yanı sıra ayrıcalıklar da sunan Club Access üyeliği ise yıllık 135 TL ücrete sahip.

Trackmania

Ancak dilerseniz bu paketleri satın almadan oyunu kısıtlı olarak da oynayabilirsiniz. Oyunu Epic Game Store üzerinden indirmek için buraya tıklayın. UPlay üzerinden ise buradan indirebilirsiniz. Farklı bir araba oyunu arıyorsanız bu oyunu mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz.

PS5 oyun fiyatları belli oldu! Zamlı fiyatlara hazır olun!

Şimdilik sadece PC platformunda yer alan oyunun PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch’e gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Umarız oyun özellikle Nintendo Switch’e gelir de her yerde bu ilginç deneyimi yaşayabiliriz.

Trackmania sistem gereksinimleri

Minimum
Önerilen
İşletim sistemi: Windows 7/8.1/10
İşletim sistemi: Windows 10
CPU: Intel Core i5-2500k veya AMD FX-6100
CPU: Intel Core i5-4690K veya AMD Ryzen5 1500X
GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon R9 270X
GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon RX 480
Video RAM: 2GB
Video RAM: 4GB
RAM: 8GB
RAM: 8GB 
Depolama: 2 GB
Depolama: 2 GB