Ünlü YouTuber’a şok soruşturma!

YouTube çok kullanışlı yeni bir özellik alıyor

Dünyanın en ünlü YouTuber’larından biri olan ve geçtiğimiz günlerde yayınladığı video ile bir anda tüm dünyanın gündemine oturan o isme, soruşturma açıldı.

Ünlü YouTuber’a şok soruşturma! YouTube, Twitter, Instagram, Twitch veya TikTok… Hangisi platforma bakarsanız bakın, daha fazla izlenmek ya da bir diğer ifade ile daha fazla tık almak için birbirinden ilginç videolar çeken binlerce insan göreceksiniz. Her ne kadar artık yavaş yavaş bu olağanüstülüğe alışmaya da başlasak, hala bazı videolar karşısında “yok artık” diyebiliyoruz. Tıpkı dünyanın en ünlü YouTuber’larından biri olan ve aynı zamanda Olimpik snowboardcu unvanını da taşıyan Traver Jacob’ın Kasım ayında paylaştığı video da olduğu gibi.

Kısa bir süre önce sivil bir uçak satın alan Traver Jacob, daha sonra bu uçağıyla bir gerçekleştirdiği ve dakikası dakikasına kaydını aldığı bir uçuş esnasında bir anda uçağın motorunun arıza yaptığını belirterek “İşte tam olarak bu yüzden her zaman bir paraşütle uçuyorum.” sözlerini sarf ettikten sonra uçaktan atladı.

YouTube, otomatik canlı altyazıların geldiğini duyurdu

Ünlü YouTuber’a şok soruşturma!

Kendisi paraşütle güvenli bir iniş gerçekleştiren ünlü YouTuber’ın kullandığı uçak ise California yakınlarındaki Los Padres Ulusal Ormanı’na düştü. Video kısa süre içerisinde viral olurken, on binlerce eleştirel yorumdan da nasibini aldı. Durumdan haberdar olan ve Traver Jacob’un daha önceki videolarını izleyerek hiç birinde paraşütle uçmadığını tespit eden FAA (Federal Havacılık İdaresi), ünlü ismin uçağı bilerek düşürdüğü şüphesiyle soruşturma başlattı.

Soruşturmanın sonunda YouTuber’ın tutuklanması ihtimaller dahilinde. Ancak bunun olmaması halinde pilot lisansının iptal edilmesine ise kesin gözüyle bakılıyor.

YouTube’tan para kazanamayınca pornocu oldu!