Ünlü Türk YouTuber sınır dışı edildi!

Google, Rus parlamentosu YouTube kanalını engelledi

Çektiği videolar ile zaman zaman tepkilerin odağı haline gelse de yüksek izlenme oranları yakalayan Türk YouTuber Mesut Can Eray, Avrupa’da sınır dışı edildi.

Ünlü Türk YouTuber sınır dışı edildi! Günümüzde YouTube içerikleri çok çeşitli hale geldi. Bilimden tutun da çeşitli eğlence videolarına kadar her türlü konu ve konsept hakkında videolar çekildi ve çekilmeye de devam ediliyor.

YouTube, içerik oluşturuculara yeni bir özellik sunacak!

YouTube pastasından pay almak isteyen ve Avrupa’da yaşayan pek çok genç de buralarda video çekerek enteresan içeriklere imza atıyor. Mesut Can Eray da işte bu YouTuber’lardan biriydi. Ya öp ya tokat at ismini verdiği konsepti ile milyonlarca kişi tarafından izlenmeyi başaran Türk YouTuber, Avrupa’da sınır dışı edildi.

YouTube, podcast işini ciddiye almaya başladı!

Ünlü Türk YouTuber sınır dışı edildi!

Genelde sokak röportajları yaparak yabancı kadınlarla cinsel içerikli sohbetler yapan Mesut Can Eray, ilgin içeriklere imza atıyordu. İzlenme oranları yükselince giderek daha erotik içerikler çeken Eray, yapmış olduğu son hareket ile adeta kendi ipini çekti. Göğüs dekolteli bir kadın ile yapmış olduğu sohbette”‘Utanmıyor musun böyle gezmeye? Milletin abdesti kaçtı.” ifadelerini kullanan Türk YouTuber için Avusturya polisi harekete geçti.

YouTube Shorts

Kısa süre içerisinde yakalanarak göz altına alınan Mesut Can Eray, daha sonrasında ise sınır dışı edildi. Ailesinin Avrupa’da yaşadığını ve şu anda herhangi bir Avrupa ülkesine bile gidemediğini söyleyen Eray, pasaportunun ise hala kendisinde olduğunu söyledi.

Yenilenen Nissan X-Trail Avrupa’da satışa sunuldu