Merhaba filmi fragmanı nihayet yayınlandı

baris akarsu 1

2007 yılının Temmuz ayında geçirmiş olduğu trafik kazası sonrasında aramızdan ayrılan Barış Akarsu’nun yaşamı, beyaz perdeye taşınıyor.

Merhaba filmi fragmanı nihayet yayınlandı. Aramızdan çok erken yaşta ayrılan ve milyonları hüzne boğan Barış Akarsu, geçen yıllara rağmen unutulmadı. Rol aldığı dize ve söylediği şarkılarla hafızalara kazınan Akarsu, doğum gününde geçirdiği trafik kazasının ardından hayata veda etmişti.

baris akarsu 1

2007 yılında tüm Türkiye’yi hüzne boğan unutulmaz sanatçının hayatı, şu günlerde beyaz perdeye yansıyor olacak. Zira Barış Akarsu: Merhaba filminin ikinci fragmanı, izleyiciler ile buluştu bile.

Merhaba filmi fragmanı nihayet yayınlandı

Barış Akarsu: Merhaba ismindeki yapım şimdilik herhangi bir dijital platformda yer almayacak. Sadece sinema ekranlarından izleyebileceğimiz filmin baş rollerinde ise İsmail Ege Şaşmaz ve Almila Ada yer alacak.

baris akarsu 2

Fikri Harika Production ve Aytaç Medya tarafından yapılan filmin yönetmeni ise Mert Dikmen olacak. Oldukça duygusal birinci fragmanın ardından film için ikinci bir fragman daha yayınlandı. 18 Kasım’da vizyona girecek olan Barış Akarsu: Merhaba, bünyesinde Şafak Pakdemir, Hüseyin Avni Danyal, Metin Coşkun, Burak Satıbol gibi isimleri de bulunduracak.

baris akarsu

Söz konusu filmin dram türünde olacağını söylememize gerek yok. Bol bol göz yaşı dökeceğimiz filmin ikinci fragmanında, Barış Akarsu’yu annesinin dizine yatmış şekilde buluyoruz. Yer yer kazaya ait sahnelerin de verildiği fragmanda sağlam bir filmin geldiği net bir şekilde anlaşılıyor.

LG XBOOM : Kişiye ses deneyimi sunuyor