Uncharted için ilk fragman geldi!

uncharted filmi

Sony’nin Naughty Dog’un video oyunu serisi Uncharted’ın canlı aksiyon uyarlamasının ilk fragmanı sonunda yayınlandı.

Uncharted için ilk fragman geldi! Amy Hennig tarafından yaratılan, Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından PlayStation konsolları için yayınlanan bir Amerikan aksiyon-macera oyunu serisi olan Uncharted’ın canlı aksiyon film uyarlamasının ilk fragmanının bu hafta çıkacağı söyleniyor. 2020’de Venom yönetmeni Ruben Fleischer’ın, Art Marcum ve Matt Holloway’ın senaryoyu yazacağı filmi yöneteceği açıklandı. Filmin prodüksiyonu 2020 yılı boyunca devam etti ancak Covid-19 pandemisi nedeniyle yaşanan pek çok gecikmenin ardından nihayet 18 Şubat 2022’de sinemalarda olacak.

Uncharted için ilk fragman geldi!

Uncharted, Tom Holland’ı servet avcısı Nathan Drake ve Mark Wahlberg’in akıl hocası Victor “Sully” Sullivan olarak takip edecek. Film, ikilinin birlikte maceralarının ilk günlerine odaklanacak ve aynı zamanda Nathan’ın oyunlardaki sevgilisi Chloe Frazer rolünde Antonio Banderas, Tati Gabrielle ve Sophia Taylor Ali’yi canlandıracak. Bu yılın başlarında Sony, Sully’nin bir müzayedede, Nathan’ın mağara benzeri bir alana girmesi ve ardından bir kargo uçağından düşmesi de dahil olmak üzere filmden ilk görüntülerin prömiyerini yaptı.

Sony Pictures 21 Ekim Perşembe günü Uncharted için ilk fragmanı internete sızdırdı. Hemen ardından filmin fragmanı da ortaya çıktı. Ancak, birkaç ay içerisinde vizyona girecek olan filmin yeni fragmanlarının da yakın bir zamanda çıkması bekleniyor.

Elon Musk BTC için fiyat tahmininde bulundu