Samsung Galaxy Watch 4 kullanıcılarına müjde!

Samsung Galaxy Watch 4, ilk ürün yazılımı güncellemesini şimdiden aldı!

Samsung için yeni bir dönemin başlangıcı olarak kabul edilen akıllı saat modeli Galaxy Watch 4 için oldukça kapsamlı bir güncelleme paketi servis edildi.

Samsung Galaxy Watch 4 kullanıcılarına müjde! Teknoloji meraklılarının çok iyi bildiği üzere, Samsung yıllardır akıllı saat modellerinde kendi işletim sistemi olan Tizen’i kullanma yönünde ısrarcıydı. Güney Koreli teknoloji devi, yıllardır Android’e geçilmesi yönünde müşterilerinden gelen talepleri görmezden geliyordu ta ki Galaxy Watch 4’e kadar.

Teknoloji devinin Andoid işletim sistemli ilk akıllı saat modeli olan Samsung Galaxy Watch 4, yakın zamanda tanıtılarak resmen satışa sunulmuş, gerek tasarımı gerekse de özellikleriyle ise teknoloji meraklılarından tam not almıştı. Rüzgarı arkasına alan Samsung ise, akıllı saatini geliştirmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy Watch 4 kullanıcılarına müjde!

Şirket tarafından bu sabah saatlerinde servis edilen yeni güncelleme paketi için, basit birkaç yenilik demek büyük haksızlık olacaktır. Öyle ki bu güncelleme ile birbirinden önemli geliştirmeler ve yenilikler yapılmış. Peki bu pakette neler mi var?

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic başka bir ürün yazılımı güncellemesi daha alıyor

Öncelikle 4 yeni güzel ara yüz daha kullanıcıların beğenisine sunulmuş. Bu ara yüzlerin tamamının kişiselleştirilebilir olduğunu da söyleyelim. Ayrıca My Photo+ ara yüzüne artık hareketli GIF desteği de eklendi. Bu sayede beğendiğiniz GIF’leri ara yüz olarak kullanabileceksiniz.

Hareket kontrolü hassasiyetini arttıran ve belli ölçüde yenileyen Samsung, artık akıllı saatte birçok farklı hareketle birçok işlevin yapılmasına olanak sağlıyor. Öyle ki, artık alarm kurmak ya da popüler bir uygulamanızı açmanız için saate dokunmanız bile gerekmeyecek. Önceden tanımladığınız bir hareket kombinasyonu ile bu işlemleri yapabileceksiniz.

Twitter bir sohbet uygulaması satın aldığını duyurdu