Natalie Portman Thor için kas yapmaya başladı

12 Thor

Yeni Thor filminde rol alacak olan Natalie Portman şimdiden kas yapmaya başladı. İşte konunun detaylar.

Marvel sinematik evreninde tüm dengeler değişiyor. Aslında Endgame ile pek çok ikonik karakter geri plana itilmişti. Iron Man ölmüş, Captain America yaşlanmış, Thor ise Asgard’ı kaybetmişti. Lakin yine de Thor’un tam anlamıyla geri plana alındığını görmedik.

Zaten duyurulan Thor Love and Thunder filmiyle de herşey açığa kavuştu. Marvel sinematik evreninde 4 solo filme sahip olan ilk karakter olan Thor, artık çekicini sevgilisine devredecek.

Marvel çizgi romanlarını okuyanların da bildiği üzere Natalie Portman’ın seride hayat verdiği karakter yeni Thor olarak karşımıza çıkacak. Fakat Portman Thor olduğunda daha atletik bir vücuda sahip olması gerekiyor.

Yani öyle çıtı pıtı manken gibi bir bayan Thor görmeyi beklemeyin. Zaten Portman da şimdiden kas çalışmalarına başlamış durumda.

Natalie Portman

Natalie Portman vücut yapmaya başladı

11 Şubat 2022’de vizyona girmesi planlanan filmin çekimleri hala devam ediyor. Bu çekimlerin bir kısmı bitirilmiş olsa da diğer kısmının bitmesi için Portman’ın farklı bir vücut formuna girmesi beklenecek. Çünkü Portman Thor olarak eline çekici aldığında tamamen atletik ve kaslı bir vücut yapısına bürünmüş olacak.

Doğal olarak bu vücudun oluşması da biraz zaman alacaktır. Bu arada dip not olarak belirtelim. Filmin kadrosunda Portman haricinde Christian Bale, Tesse Thompson ve Chris Hemsworth gibi isimler de yer alıyor.

Gözyaşından koronavirüs bulaşır mı? İşte yanıtı