Üç kameralı iPhone geliyor!

Üç kameralı iPhone

Huawei P20 Pro rakibi üç kameralı iPhone modeli için geri sayım başladı. Apple’ın 2019’da karşımıza üç kameralı iPhone modeli ile çıkacağı söyleniyor.

Telefon pazarında çift kamera ile başlayan furya, Huawei’nin oyuna dahil olması ile yeniden şekillenmişti. Huawei bir ilke imza atıp üç kameraya sahip Huawei P20 Pro modeli ile sektöre yön vermişti. Huawei’nin başlattığı akıma şimdi de Apple’ın katılması bekleniyor. Ancak Apple, 3 kameralı iPhone modeli için aceleci davranmayacak.

Üç kameralı iPhone 2019’da!

Deutsche Securities analisti Jialin Lu, Apple’ın 2019 yılında üç kameralı iPhone modelini tanıtacağını söylüyor. Bu iPhone’un 3 boyutlu algılama özelliğini sunacağını belirten analist Jialin Lu, Apple’ın fark yaratacağının da altını çiziyor.

Jialin Lu‘ya göre; üç kameradan ikisi tek bir nesnenin farklı açılardan görüntüsünü yakalamak için çalışacak diğeri de mesafe ölçümü yapıp fotoğrafın çekilmesini sağlayacak. Eğer analistin dediği gibi bir mekanizma geliştirilirse, 2019’da tanıtılacak olan iPhone’un gelmiş gemiş en iyi kameraya sahip olacağını söyleyebiliriz.

iPhone SE 2 için yeni konsept videosu!

2019’da tanıtılacak Apple A13 yonga seti ile artık daha fazla yapay zeka özelliği sunacak olan Apple, fotoğraf işleme konusunda rakiplerine fark atacak gibi görünüyor. 3 kameralı iPhone’un nasıl görüneceğini merak ediyorsanız, ilerleyen sayfalardan telefonun konsept görsellerine ulaşabilirsiniz.

Üç kameralı iPhone