Tom Clancy’s Shadowbreak duyuruldu!

shadowbreak android apk

Ubisoft mobil platformlar için geliştirilen yeni oyunu Tom Clancys Shadowbreak’i duyurdu. İşte Tom Clancy’s Shadowbreak hakkındaki detaylar.

Eğer taktik ağırlıklı oyunlardan hoşlanıyorsanız Tom Clancy ismini de mutlaka duymuşsunuzdur. Ubisoft bünyesindeki Tom Clancy, taktik içeriği yüksek olan markalaşmış bazı oyunların fikir babası olarak bilinir. Bunlardan en ünlüleri Splinter Cell, Rainbow Six ve Hawx’tır. Şimdi Tom Clancy bunların yanına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Tom Clancys Shadowbreak!

Tom Clancy’s Shadowbreak oyuncuları elit bir askeri birliğin başına geçiriyor. Her birlikte farklı alanlarda uzmanlaşmış askerler bulunuyor. Size düşen ise bu askerleri savaş alanında doğru bir şekilde yönlendirmek oluyor. 3 dakikalık maçlardan oluşan yapımda kazandığınız oyun içi paralarla çeşitli ekipmanlar satın alarak ekibinizi geliştirebileceksiniz.

iOS ve Android platformları için geliştirilen yapım Kanada’da oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda. Ubisoft’tan yapılan açıklamaya göre Tom Clancy’nin yeni oyunu önümüzdeki günlerde tüm dünyada kullanıma sunulacak.

Bu arada dip not olarak belitelim. Eğer bir Android kullanıcısıysanız, internet üzerinden bulacağınız bir apk dosyasıyla bu oyunu kolaylıkla indirebilirsiniz.

Eğer bir iOS kullanıcısıysanız, öncelikli olarak bir Kanada hesabı açmanız gerekiyor. Hesabı açtıktan sonra App Store’a girerek oyunu telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Bu arada oyunun ücretsiz olarak yayınlandığını belirtelim. Tabi ki sizin de tahmin edebileceğiniz üzere oyunda çeşitli oyun içi satın alımlar mevcut. Bu satın alımlarla takımınızı geliştirebilir ve seviye atlayabilirsiniz.