Ubisoft, Watch Dogs’a Güveniyor!

Ubisoft Watch Dogsa Güveniyor

Günümüzün en popular oyun geliştiricisi olarak bilinen Ubisoft, MCV’de yaptığı açıklamalarda Nisan ayında çıkacağı bilinen Watch Dogs için oldukça iddialı konuştu.

2014 yılının en çok satan oyunu olacağının altını özellikçe çizen Ubisoft çalışanlarından Wayne Greenwell, oyuncuların Watch Dogs için şimdiden sabırsızlandığını ve büyük bir beklenti içinde olduklarını belirtti.

Ubisoft, Watch Dogs'a Güveniyor!

Ayrıca bu durumun ön sipariş rakamlarına da yansıdığını söyleyen Greenwell, Watch Dogs’un tanıtımı için hangi ortamların kullanılacağından da bahsetti. Mobil uygulamalar, stream teknolojisi, TV, basın ve online etkinlikler aracılığıyla tanıtımlarının yapılacağı oyun için Ubisoft’un kasayı açtığı açıkca görülebiliyor. YouTube ve Twitch gibi yayıncılarla da temaslarda bulunduğu bir başka iddia.

Tanıtım için kullanılacak mecralar göz önüne alındığında Call of Duty ve FIFA gibi oyunlarla rekabet etmesi muhtemel olan oyunun geçmişte yaşanan bol reklam oyunların kullanıcıyla buluşması sonucu içi boş çıkanlar listesine girmesinden korkuluyor.

Oyuncuların büyük beklentiye girerek bekledikleri Watch Dogs umarız beklenilen gibi çıkar. Zira yapılan bir oyun gerçekten kaliteliyse bu derece reklama gerek var mıdır tartışılır…

Batarya Sorununa İnsani Çözüm!