Fallout 4 için yeni DLC duyuruldu

nuka world

Ünlü oyun yapımcısı Bethesda, Fallout 4 için hazırlayacağı son DLC’nin, Ağustos ayında yayınlanacak olan Nuka-World olacağını duyurdu.

Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında toplam 4 DLC yayınlayan Bethesda, Ağustos ayında yayınlanacak Nuka-World’un ise son DLC olacağının altını çizdi. Nuka-World ile Fallout 4 oyuncuları, nükleer savaş sonrasında Raider’lar tarafından kurulmuş bir “eğlence parkı” olan Nuka World dünyasını keşfedecekler. Yeni düşmanların, yeni silahların, yeni bölgelerin yer alacağı DLC’de Safari Adventure, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom ve Galactic Zone gibi yeni oyun alanları bulunacak. Oyuncu tüm bu alanlarda farklı oyun deneyimleri yaşayacak, yeni düşmanlarla karşılaşacak.

Daha önce açıklanan planda DLC’nin 30 dolara satışa çıkacağı duyurulmuştu ancak Bethesda şimdi DLC’ye, daha önce çıkardığı 4 DLC’yi de ekleyerek toplamda 50 dolar fiyat etiketi koyacağını duyurdu. Daha önce DLC Pass anahtarını 30 dolara alan oyuncular ise DLC’yi ücretsiz olarak indirebilecek. Aynı zamanda, oyun çıktığında satılan DLC Pass’ın fiyatı 30 dolar olduğu için, DLC Pass satın almış oyuncuların tepkisinden çekinen Bethesda’nın tüm DLC’leri kapsayan son DLC’nin fiyatını 30 doların üzerine çekmek zorunda kaldığı da vurgulanıyor.

FBI, Bilgi Güvenliğinde Hillary Clinton’u Suçlamadı