Ubisoft, For Honor’daki Steel gelirlerini arttırdı

Ubisoft tarafından bir süre önce satışa sunulan For Honor’da bulunan oyun içi para kazanma sisteminde güncellemeye gidildi. İşte detaylar.

Ubisoft’un kısa süre önce satışa sunduğu For Honor, kısa süre içerisinde önemli bir oyuncu kitlesine erişmeyi başarmıştı. Oyun genel hatlarıyla beğenilse de For Honor içerisindeki para kazanma sistemi eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Oyun içerisinde müsabakalardan kazanılan “Steel” isimli objeler ile yeni karakterler açmak ya da karakterinize zırh ve silahlar almak mümkün. Fakat oyunda farklı karakterlerle oynamak isteyip, farklı silahlar denemek istediğinizde iş biraz çığırından çıkıyor. Çünkü oyun içerisindeki envanterler, maçlarda kazanabileceğiniz Steel puanlarından çok daha pahalıya mal oluyor. Bu durumda geriye kalan tek şey, bu envanterleri gerçek para karşılığında satın almak oluyor.

Bir süre önce For Honor oyuncuları Ubisoft forumlarında bu konu hakkındaki şikayetlerini dile getirmişti. Fakat yapımcı firma umulmadık bir yanıt vererek, oyuncuların tüm karakterleri ya da silahları açma gibi bir zorunluluklarının bulunmadığını dile getirmişti.

Bu aşamadan sonra For Honor’ın satış rakamları ve oyun içi envanter satışlarında önemli bir düşüş yaşandı. Durumun farkına varan Ubisoft, geçtiğimiz gün yaptığı güncelleme ile oyundaki Steel dağıtımını arttırdı.

Tüm maçlar: Steel geliri yüzde 25 arttı
Günlük görevler: Steel geliri yüzde 33 arttı
Yan görevler: Steel geliri yüzde 50 arttı
Topluluk görevleri: 500-1000’den 2000’e yükseldi

Bu artışlarla birlikte oyundaki envanterlerin daha kolay satın alınabileceği düşünülüyor.