Watch Dogs Nisan’da Geliyor!

434329

Ubisoft Watch Dogs markasını iptal etti söylentilerine şirketten gelen yalanlamanın peşinden yeni söylentiler çıkmaya başladı. Ubisoft, marka ile ilgili bazı sorunlar yaşandığını ancak en kısa süre içerisinde bu sorunların halledileceğini açıklamıştı.

434329

Geçtiğimiz yılın son döneminde çıkacak olan Watch Dogs, GTA V’e atıfta yapan bir poster ile oyun sektörüne iddialı gireceğini belirtmişti. Çıkması beklenirken ertelendi haberinin gelmesi oyun severlerin moralini bozmuştu. Ortada oluşan bu belirsizlik birçok dedikoduyu da beraberinde getirdi. Mart ayı içerisinde raflarda yerini alacağı düşünülürken, oyun perakendecilerinde birisi aksini iddia etti.

Portekizli FNAC oyun perakendecisi Watch Dogs çıkış tarihi olarak 30 Nisan’ı listeledi. Ancak bu tarih inandırıcılık taşımıyor. Zira 30 Nisan ilginç bir tarih. Şöyleki, oyunların çıkış günlerinin gelenekselliğine aykırı bir tarih. Amerika’da oyunlar Salı günleri çıkarken, Avrupa’da Cuma günleri satışa sunuluyor. Ancak 30 Nisan Çarşamba gününe denk geliyor.

Bakalım FNAC listelediği oyunu belirttiği tarihte satışa sunabilecek mi?