Taksilere 40 TL indirim geliyor: İşte yeni Uber kampanyası

uber 50 bin şoförü

Ortaya çıkan bazı detaylara göre taksilere 40 TL indirim yapılması planlanıyor. Uber herkesi ilgilendiren son derece ilginç bir kampanyaya imza attı. Hadi gelin konuyla ilgili bütün detaylara birlikte bakalım.

Taksilere 40 TL indirim yapılacağı açıkçası bu aralar kimsenin pek aklına gelmeyen bir durumdu. Ancak yapılacak indirimin kendiliğinden gerçekleştiğini söyleyemeyiz. Türkiye’de uzun bir süredir hizmet vermekten yoksun kalan Uber, böyle bir kampanyaya imza attı. Şirket uzun bir süredir taksicilerle bazı sorunlar yaşıyordu.

Küresel çapta yaşanan pandemi nedeniyle en ağır bedellerden birisini ödeyen Uber, ne yazık ki kolay kolay toparlanamadı. Şirket bazı bölgelerde aktifliğini devam ettirirse bile yine de çoğunlukla geri planda kaldı. Ancak bunu atlatmak ve eski günlerine dönmek istiyor.

Uber Ankara’da büyük kampanya başlattı

Şirket tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa eski müşterilerini geri toplamak istediği görülüyor. Elbette sadece İstanbul’da değil aynı zamanda Ankara gibi illerde de yeniden faaliyetlerini arttırma peşinde. Ancak bunu sağlamak için bazı indirimler şart.

taksilere 40 TL indirim

Çeşitli platformların yaptığı indirimler genellikle 10 TL gibi küçük rakamlarla sınırlı kalıyor. Fakat Uber bu konuda kesenin ağzını biraz açtı. Ankara’da hizmet vermeye başlayan şirket UberTaksi üzerinden sarı taksi çağıran kişilere 40 TL indirim sunuyor. Bunun için yapılması gereken neredeyse hiçbir şey yok. Sadece “MERHABAANKARA” kodunu kullanmanız yeterli olacaktır.

UBER taksiciler tarafından hoş karşılanmadı!

Uber eski günlerine döner mi bilinmez ama bu konuda çok istekli olduğu görülüyor. Şirket eğer istediği sayıda kullanıcıya ulaşamazsa bu tür promosyonlarını artıracaktır. Peki sizce Uber kullanıcı memnuniyeti sağlamak için neler yapmalı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.