Türk Telekom İnternet Kampanyaları Cazip Fırsatlar Sunuyor

unnamed

#İŞBİRLİĞİ

Sizin için Türk Telekom tarafından özel olarak hazırlanmış uygun fiyatlı evde internet kampanyaları ile hızlı internet kullanmanız mümkün.

Türkiye’nin lider iletişim şirketi Türk Telekom sınırsız ve avantajlı internet erişimi sağlamak isteyen kullanıcılara fırsatlar sunmaya devam ediyor, Türk Telekom her kesimden kullanıcıya hitap edecek internet kampanyaları ile hızlı, kesintisiz ve 7/24 destek açısından Türkiye’nin en iyi sınırsız internet hizmetini deneyimlemeye davet ediyor.

  • En Uygun İnternet – En Avantajlı İnternet Paket Seçenekleri 

İnternet kullanım oranları her geçen gün artıyor. İzlediğimiz videoların kalitesi, kullandığımız sosyal ağlara yüklediğimiz resimlerin boyutları ve erişim sıklığımızın artması beraberinde kaliteli, hızlı ve bir o kadarda stabil internet ihtiyacını ortaya çıkarıyor. Türkiye’deki internet sağlayıcıları arasında kendinize uygun, en avantajlı interneti Türk Telekom ‘un hız veya sınır tanımaksızın sunduğu özel paketler içerisinde bulabilirsiniz.

  • Türk Telekom Evde İnternet

Türkiye’nin en geniş fiber altyapısına sahip olan Türk Telekom, kaliteli ve hızlı internet seçeneklerini kapınıza kadar getirmiş durumda. Sizler için sunulan İnternet kampanyaları ile evinizde kullandığınız cep telefonu, tablet veya bilgisayarınız üzerinden internete bağlanmak hiç bu kadar rahat olmamıştı. Türkiye’nin en güçlü altyapısına sahip Türk Telekom’un sunduğu hizmetlere erişmeniz bir tık kadar uzağınızda.

  • İnternet Fırsatları

Türk Telekom’un sunduğu internet kampanyaları arasında sadece aylık paketler bulunmuyor. Kullanım şeklinize özel olarak hazırlanmış paketler arasında gençler ve üniversite öğrencilerine özel paketler, yalın internet seçenekleri, hepsi dahil kampanyaları, dönemsel kullanım için hazırlanan yazlık internet paketleri, evde ve cepte internet seçenekleri, TV hizmetini de içeren Tivibu’lu Hepsi Dahil Kampanyası, kamu çalışanlarına özel hazırlanmış Kamuluya Her Şey Dahil Kampanyası, sporseverler için hazırlanmış KONYASPORNET, TRABZONNET, GSNET, FENERNET Kampanyaları ve günlük internet paketleri gibi birçok seçenek yer alıyor.

  • Taahhütsüz Günlük İnternet Kullanımı

Eğer evinizde sürekli internet ihtiyacı duymuyor veya ayda birkaç gün internet kullanımı gerçekleştiriyorsanız merak etmeyin Türk Telekom sizleri de düşündü. İnternete her gün ihtiyaç duymayan ama internetsiz de yapamayanlara, kullandığınız gün kadar ödeyeceğiniz taahhütsüz sınırsız HAZIRNET paketi kullanılma sunulmuş durumda. Günde sadece 3 TL’ye bağlantı ücreti ödeyerek, aylık sabit ücret ve taahhüt içermeyen sınırsız HAZIRNET kampanyası sayesinde evinizde kullanacağınız sınırsız internetin zamanlamalarını belirlemeniz mümkün. Ayrıca bu pakete sahip olan kullanıcılara evde İnternet aboneliği boyunca modem kullanımı ücretsiz.internet kampanyaları

  • Limitsiz İnternet ve TV

Türk Telekom’un sunduğu fırsatlar arasında TV deneyiminizi artıracak seçenekler de mevcut. Artık internete ayrı TV’ye ayrı ücret ödemenize gerek yok. Sunduğu birçok “ilk” ile izleyicilerin televizyon izleme alışkanlıklarını değiştiren Tivibu yayınlarını artık Türk Telekom’un sunduğu kampanyalar dâhilinde almanız çok kolay. Türk Telekom Tivibu’lu Hepsi Dâhil Kampanya paketi sayesinde evinizde sınırsız internetin keyfine varabileceğiniz gibi aynı zamanda Tivibu sayesinde de TV, bilgisayar, tablet ve akıllı telefonunuzdan kaliteli içeriklere erişim imkanı bulacaksınız. Bu deneyim sadece ekran üzerinden izleyecekleriniz ile sınırlı değil. Tivibu’nun sunduğu tek tuşla yayını 7 güne kadar durdurma ve geriye sarma özelliği ile hiçbir yayını kaçırmayacaksınız. Ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Liginde oynana 250’nin üzerinde maç yayını da ücretsiz izleyebileceksiniz. Türk Telekom sinema sevenleri de unutmamış! Türkiye’nin ve dünyanın en önemli yapım stüdyolarıyla işbirliğine sahip olan. Tivibu sayesinde gişe rekortmeni filmler ve bir çok başarılı yapımı da yine. Tivibu’lu Hepsi Dahil Kampanya paketi sayesinde evinizin konforunda izlemeniz mümkün.

Siz de Türk Telekom’un sunduğu ve her kesimden kullanıcıya hitap eden internet kampanyaları sayesinde; kesenize uygun, hızlı ve limitsiz internet seçeneklerine sahip olabilirsiniz.