Samsung’dan Galaxy Alpha ve Galaxy Note 4 İle Karşı Ateş!

samsung2

Samsung, son zamanlarda düştüğü zor durumdan iki yeni akıllı telefon ile kurtulma amacında. Samsung, en büyük silahlarını satışa sunmaya hazırlanıyor: Galaxy Note 4 ve Galaxy Alpha’ya geri sayım başladı.

Nisan-Temmuz arası maddi raporları, Koreli teknoloji devi ve dünyanın en büyük cep telefonu üreticisi Samsung’un zor günler geçirdiğini gözler önüne sermişti. Samsung’un mobil cihaz departmanı, 7 senedir ilk kez 1 milyar dolar karlılık sınırının altına düşmüş ve Samsung Galaxy S5, en büyük rakibi iPhone 5S ile girdiği kıyasıya satış mücadelesini kaybetmişti.

Samsung, iki büyük silahını ortaya çıkararak yine zirveye sahip olmayı amaçlıyor. Samsung’un ilk bombası Galaxy S5 Alpha olacak. Galaxy S5 Prime ve Galaxy F kod adlarıyla da tanınan Galaxy Alpha, Galaxy S5 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olmasına rağmen, titanyum ve alüminyum kasası ve 20 megapiksel Ultra HD kamerası ile rekabeti bir adım öteye taşıyacak. Galaxy Alpha, Ağustos sonu veya Eylül başında, raflardaki yerini alacak.

Galaxy Note 4’ün piyasaya çıkış tarihi de öne alındı ve Eylül ayı olarak belirlendi. 64 bit 8 çekirdekli işlemci, 32 GB dahili saklama alanı, 5.7 inç qHD ekran ve 3 GB RAM cihazın en önemli donanım kalemleri olacak.

 Fifa 15’te Brezilya Şoku