Twitter Circle daha fazla kullanıcıya sunulmaya başlayabilir

Twitter ortak tweet özelliği

Twitter, Circle’ı bu ayın başlarında sınırlı bir grupla test etmeye başladı ve şimdi daha fazla kullanıcıya yayılmaya başlıyor gibi görünüyor. İşte detaylar.

Bu özellik, kullanıcıların Twitter uygulamasının tamamı yerine belirli bir grup insana tweet göndermesine izin verdiği için Instagram’ın Yakın Arkadaşlarına çok benziyor. Şu anda, kaç kişinin Circle’a erişimi olduğu belli değil. Görünüşe göre daha fazla kullanıcı sonunda bir tweet oluşturmaya başladıklarında özelliğin açıldığını görüyor, ancak bazı kullanıcılar hala henüz erişime sahip olmadıklarını bildiriyor. Twitter sözcüsü Joseph Nunez The Verge’e hala test aşamasında olduğunu söyledi. Nunez, “Şu anda iOS, Android ve Web’de bir grup insanla Circle’ı küresel olarak test ediyoruz” dedi. “Geri bildirim toplamaya devam ettiğimiz için özellik henüz herkese yaygın olarak sunulmadı.”

Twitter Circle daha fazla kullanıcıya sunulmaya başlayabilir

Circle’a erişiminiz olup olmadığını kontrol etmek için Twitter uygulamanızı güncelleyin veya bir web tarayıcısında Twitter’a gidin. Bir tweet oluşturmaya başladığınızda, en üstte Herkes yazan bir açılır menü göreceksiniz. Buradan, tweet’inizi belirli bir hedef kitleyle sınırlamak için Çevresi’ni seçebilir veya Çevrenize kişi eklemek veya Çevrenizden kişi çıkarmak için Düzenle’ye basabilirsiniz. Şirket , eklediğinizde veya kaldırdığınızda kullanıcıları bilgilendirmez. Sizi takip etseler de etmeseler de Çevrenize en fazla 150 kullanıcı ekleyebilirsiniz.

Çevrenizdeki kişiler, ona gönderdiğiniz hiçbir şeyi retweetleyemez, ancak yine de ekran görüntüsünü alabilir ve tweet’lerinizi indirebilir. Tweetlerinizi daha küçük bir kitleye gönderiyor olsanız bile uygulamanın topluluk yönergelerinin hala geçerli olduğunu unutmamak da önemli.

Yeni Galaxy A13, Mediatek Helio G80 çipine sahip olabilir