Oppo Pad Air özellikleri ortaya çıktı

Oppo

Tablet dünyasının en yeni üyelerinden biri olması beklenen Oppo Pad Air’in hem muhtemel tanıtım tarihi hem de özellikleri sızdırıldı.

Oppo Pad Air özellikleri ortaya çıktı Oppo teknoloji dünyasına ağırlığını koymaya devam ediyor. Son birkaç yıldır akıllı telefon pazarına kazandırdığı birbirinden popüler modeller ile adından bahsettirmeyi başaran Çinli teknoloji şirketi, şimdilerde benzer başarıyı tablet kategorisinde de yaşayabilmek için var gücüyle çalışıyor.

Oppo’nun uzun hazırlıklar ve planlamalar sonucunda piyasaya sürdüğü Oppo Pad, Çinli şirketin ilk tablet modeli olması bakımından bir hayli önemliydi. Bununla birlikte henüz Oppo Pad’in piyasaya sürülmesinin üzerinden oldukça kısa bir süre geçmişken şimdi de Oppo Pad Air’i konuşmaya başladık. Üstelik şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, bu yeni tabletin çıkış tarihi de bir hayli yakın.

Oppo Pad Air özellikleri

Oppo Pad Air özellikleri ortaya çıktı

İddialara göre Oppo Pad Air, ilk olarak Hindistan’da tanıtılacak ki tanıtım tarihi için de önümüzdeki ay yani Haziran ayı işaret ediliyor. Ancak sızıntılar bununla da sınırlı değil. Birçok farklı kaynak tarafından yapılan paylaşımlara göre, Oppo Pad Air’in özellikleri de netleşmiş vaziyette.

Oppo Pad Air özellikleri

Bu sızıntılara göre yeni tablet karşımıza 10,36 inç büyüklüğünde 1200 x 2000 piksel çözünürlüğünde LCD ekran ile çıkacak. Tabletin ön yüzeyinde yer alan kameranın boyutu 5MP olacakken arka yüzeyde ise 8MP’lık tek bir kamera yeterli görülmüş.

Gücünü Snapdragon 680 yonga setinden alacak olan Oppo Pad Air 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak. 18W hızlı şarj destekli 7100mAh’lık bataryaya sahip olması beklenen cihaz kutudan ise Android 12 tabanlı ColorOS 12 UI ile çıkacak.

Oppo Pad Air özellikleri

Cihazın muhtemel satış fiyatı hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmeyen duyum kanalları, Oppo Pad Air’in 194 dolardan başlayan fiyatlarla satılacağını belirtiyor.

Bitcoin için fiyat artışı nasıl gerçekleşecek? Ünlü analist açıkladı