Twitter bugün mobil cihazlarda tam boyutlu resimleri kullanıma sunuyor

Twitter bugün mobil cihazlarda tam boyutlu resimleri kullanıma sunuyor

Artık takip ettiğiniz kişi tek bir görüntü tweetlediğinde, Twitter iOS ve Android uygulamasında resmin kırpıldığını görmeyeceksiniz. Bunun yerine, hizmet, resmi bütünüyle zaman çizelgenizde gösterecek ve onu orijinal en boy oranında görmenize izin verecek.

Twitter, son birkaç aydır test ettikten sonra, yeni tweet resim görüntüleme formatını kullanıma sunuyor. Twitter artık zaman çizelgesinde tam boyutlu resimler gösterecek ve bu da tweetlerin görüntülenme şeklini değiştirecek.  Özellik, Twitter’ın tarihsel olarak işleri nasıl yaptığına dair küçük ama anlamlı bir değişiklik. Şirket, Mart ayında ince ayarı test etmeye başlamadan önce, zaman çizelgesi tekdüzeliğini korumak için 16:9 olmayan tüm görüntüleri kırpıyordu. Önceki sistem bazı tartışmalara yol açtı. Bazı insanlar Twitter’ın görüntüleri otomatik olarak kırpmak için oluşturduğu algoritmanın Siyah yüzler yerine beyaz yüzlere odaklandığını keşfetmişti. Ardından platform bu özelliği değiştirmek için çalışmalara başladı.

Twitter bugün mobil cihazlarda tam boyutlu resimleri kullanıma sunuyor

Yaklaşımdaki ana değişiklik, daha fazla ekran alanı ve mesajınızı paylaşmak için daha fazla alan anlamına gelen resimli tweet’ler için daha büyük tweet ekranı ile ilgili. Görsel eklemenin marka mesajınıza kullanıcı tepkisini iyileştireceği ve daha büyük olacağı ve yayın içi olarak daha fazla öne çıkacağı anlamına gelebilir.  Ayrıca, kullanıcıların ekli görüntünüzü zaman çizelgesinde görebilmelerini sağlamak için artık tam olarak doğru boyutları denemenize ve hesaplamanıza gerek olmadığı anlamına gelecek.

Kripto para borsaları spekülasyona çok açık: Tek tweet yetiyor