Twitter bir hizmetin daha fişini çekti

Twitter bir hizmetin daha fişini çekti

Elon Musk’ın satın almasıyla birlikte Twitter platformunda çok fazla şey değişti, bu değişimlere bir de bazı hizmetlerin kaldırılması eklendi diyebiliriz. İşte tüm detaylar.

Twitter çok fazla değişiklik ile karşılaştı, bu kapsamda platform şimdi bir özellik ile vedalaşacak. Jack Dorsey’in açıklamalarından sonra şirket yeni platformu olan Revue’yi gelecek yılın başlarında kapatacağını duyurdu. Çarşamba günü yapılan açıklamada, “18 Ocak 2023’ten itibaren Revue hesabınıza erişmek artık mümkün olmayacak.” “O tarihte Revue kapanacak ve tüm veriler silinecek” ifadeleri yer aldı.

Twitter bir hizmetin daha fişini çekti

Platform, 2021’in başında Revue’yi satın aldı. O sırada şirket, satın almanın platformunun doğal bir genişlemesi olduğunu savundu. Satın alma işleminin ardından şirket, iki platformu birbirine daha yakın bir şekilde entegre etmek için harekete geçti. İlk başta şirket, Twitter profillerine Revue kayıt düğmeleri ekledi. Bir ay sonra, kullanıcıların Revue haber bültenlerine doğrudan tweet’lerden kaydolmalarını sağlayan bir özellik kullanıma sunuldu.

Ancak bunların hepsi Elon Musk’ın Twitter’ı devralmasından önceydi ve çoğu şey gibi bu da değişti. Milyarder, platform için hedeflerinden birinin uygulamayı basitleştirmek olduğunu söyledi. Bu amaçla, son haftalarda Anlar ve “tweet edilen” etiketler de dahil olmak üzere bir dizi özellik rafa kaldırıldı. Bu yüzden Revue’nun da durdurulduğunu görmek şaşırtıcı değil. Ücretli bir haber bülteni yayınlamak için Revue kullanıyorsanız, 20 Aralık’ta Twitter tüm ücretli abonelikleri faturalandırma döngülerinin sonunda iptal edilecek şekilde ayarlayacak.

Vivo katlanabilir ekranlı telefon yelpazesini genişletmek istiyor