Devasa Doom koleksiyonu satışa sunuldu!

doom 4

Doom, tüm zamanların en önemli oyunları arasında gösteriliyor. Bu oyunla ilgili ben de dahil birçok kişi de koleksiyon yapıyor. Görünüşe göre ise bazı arkadaşlarımız bu işten vazgeçmeye karar vermiş.

Video oyunlarıyla ilgileniyor ve koleksiyon yapmayı da seviyor musunuz? Öyleyse bu haber dikkatinizi çekebilir. Ebay’de “deatheye” takma isimli bir kullanıcı, uzun yıllardır üzerinde uğraştığı Doom koleksiyonunu satma kararı aldı.

doom koleksiyon

Koleksiyondaki birçok ürünün yeni ya da yeniye yakın temizlikte olduğunu belirten koleksiyoncu, hemen satış için yaklaşık 10 bin dolar talep ediyor. Bu da 37 bin liranın üzerinde bir masraf. Tabii kargo ücreti hariç. deatheye, tüm koleksiyonun satılık olduğunu söylüyor, ama istenirse koleksiyon içinden bazı ürünleri tek tek de satabileceğini belirtmiş. Bunun için de kendisine mesajla ulaşılmasını öneriyor.

Koleksiyonun detayları ve yüksek çözünürlüklü görselleri için buraya göz atabilirsiniz. Ne diyelim, kendi adıma konuşmam gerekirse umarım bu kararından vazgeçer. Öte yandan, belki de ciddi maddi sorunları vardır.

Bu kadın 60 yıldır yemek yemeden yaşıyor!