Tweet düzenleme özelliği premium üyeler için gelebilir

Elon Musk artık tweet atmadan önce düşünüyor

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, neredeyse ilk çıktığı günden bu yana talep edilen tweet düzenleme özelliği üzerinde çalışıyor.

Twitter, uzun bir aradan sonra yeniden kendi işlerine odaklanmışa benziyor. Elon Musk ile Twitter yönetimi arasında geçen ve soluğun her iki tarafça da mahkemede alındığı süreç, ünlü sosyal medya platformunun güncellemelere ara vermesine neden olmuştu. Bununla birlikte Amerikalı teknoloji şirketi bugünlerde önceliğini bir kez daha kendi platformuna vermiş gibi görünüyor.

Twitter yeni tweet raporlama araçlarını herkese sundu

Twitter’dan yapılan açıklamaya göre, bir süredir fikir olarak tartılıp değerlendirilen tweet düzenleme güncellemesi, artık resmen test edilmeye başlandı. Şimdilik oldukça küçük bir grup üzerinde başlayan testlere göre, kullanıcılar bundan sonra attıkları tweet’leri 30 dakika içerisinde birkaç defa düzenleyebilecekler. Ancak burada hem sürenin hem de düzenleme sayısının şu an için kesin olmadığını ve tüm bu detayların test aşaması sonrasında netleşeceğini belirtelim.

Elon Musk artık tweet atmadan önce düşünüyor

Tweet düzenleme özelliği premium üyeler için gelebilir

Bununla birlikte şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, neredeyse Twitter’ın ilk ortaya çıktığı günden bu yana talep edilen bu özellik, Amerikalı teknoloji devinin pek isteyerek getirdiği bir yenilik olmayacak. Çünkü Twitter doğası itibariyle oldukça güçlü bir platform ve bazı kullanıcılar tweet düzenleme özelliğini kendi çıkarları için kullanabilirler.

Twitter ortak tweet özelliği

Öte yandan Twitter bu kaygısından hareketle daha dar bir çevrece kullanılmasını bahane göstererek tweet düzenleme özelliğini sadece ücretli aboneleri olan Twitter Blue kullanıcılarının beğenisine sunabilir. Bu konuya ilişkin detaylar ise önümüzdeki günlerde belli olacaktır.

Nokia T21 tablet, ekran kalem desteği ile piyasaya sürülüyor