Türkiye’nin İlk Sanal Kıymetler Borsası Açıldı

logo sanalkiymetler

SOCIAL GROUP tarafından açılan ve Türkiye’nin ilk Sanal Kıymetler Borsası olan SanalKiymetler.com ’da dijital dünyanın tüm ürünleri alınıp satılabiliyor.

Borsa gibi fiyatlar oluşuyor, teklif alınabiliyor ve açık arttırma ile ürünlerin alım satımı gerçekleştirilebiliyor. Dileyen satıcılar sabit bir fiyat belirleyerek ‘HEMEN AL’ seçeneğini tercih edebiliyor. SanalKiymetler.com; Türkçe ve İngilizce primli alan adları ile yeni iş kuracak genç girişimcilere çok avantajlı bir başlangıç yapma şansı verirken, yerli ve yabancı yatırımcılara, büyük ölçekli şirketlere de çok özel ve kıymetli alan adlarına sahip web siteleri ve projeler sunuyor.

logo-sanalkiymetler

SanalKiymetler.com sadece üst düzey ürünleri bünyesinde barındırmakta ve sitede sergilenen tüm ürünler eleme aşamasından geçiyor. Alım-satımı yapılabilen ürünler;  Alan Adları,  Aktif Web Siteleri,  Mobil Uygulamalar,  Grafik ve Logo Tasarımları, Markalar, Patentler, Sosyal Medya Hesapları (Twitter, Facebook, Pinterest, Google Plus sayfaları vb.), Girişim Fikirleri ve Projeler, Bitcoin ( Sanal para birimi ) vb sanal kiymetler.

Sitede sadece pirimli alan adları, web siteleri ve ürünler satışa sunuluyor. Ürünlerin alım-satımı sadece siteye üye olan kişiler tarafından gerçekleştirilebilmekte. Üye olan herkes herhangi bir üyelik bedeli ödemeden sitede ürün satabilmekte. Alım yapmak için ise üyelik ücreti ödemek gerekiyor ve bu sayede sadece ciddi kullanıcıların teklifleri dikkate alınıyor. Site aracılığıyla satılan ürünler üzerinden meblağın büyüklüğüne göre değişen oranlarda komisyon alan Sanalkiymetler.com; ayrıca alıcı ve satıcılara değerleme hizmeti sunuyor, düşündüğü alan adları dolu olduğu için sıkıntı yaşayanlara, mevcut alan adından memnun olmayanlara da danışmanlık hizmeti veriyor.

Apple’dan Samsung’a Karşı Zafer!