Türkiye Finans’tan Alex de Souza Hayranlarına Müjde

alex sosyocat

Türkiye Finans,  Facebook’ta yeni bir interaktif uygulamaya daha imza attı. ‘Alex ile Yan Yana’ uygulaması kapsamında Alex, kendisiyle birlikte fotoğraf çektirmek isteyen tüm hayranlarını Türkiye Finans Facebook Sayfası’na davet ediyor.

Haziran ayında, “Faal Kart” adlı, KOBİ’lere yönelik ticari kart ürünü için Alex de Souza’nın rol aldığı reklam kampanyasından son derece olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “Hedef kitlemizden olumlu tepkiler aldığımız bu reklam kampanyamızı, sosyal medyada #AlexGeriDondu hashtag’i ile duyurduk.

alex sosyocat

Bunun yanında Alex’i hedef kitlemize tanıtacağımız bir imza günü düzenledik. İmza gününe geniş çaplı bir katılım oldu ve Alex hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Alex, tüm sıcakkanlılığıyla kendisi için lansmana gelen hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Bunun üzerine biz de Alex’in Türkiye çapında tüm hayranlarının, Alex’le bir hatıra fotoğrafı olmasını isteyebileceğini düşünerek, interaktif bir uygulamaya imza attık” dedi.

Dijital dünyanın ve sosyal medyanın kitlelere ulaşma konusundaki kolaylığından faydalanan Türkiye Finans Facebook sayfası https://www.facebook.com/turkiyefinans/ üzerinden takipçilerine sunduğu Alex ile Yan Yana uygulaması hayranlarının Alex ile fotoğraf çektirip, arkadaşlarıyla paylaşmalarına olanak tanıyor. Sosyal medyadaki misyonunu müşterilerinin ihtiyaçlarını dinlemek olarak belirleyen Türkiye Finans, 2015 yılında sosyal medya iletişimine daha çok yatırım yapmayı hedefliyor.

iPhone 6 Benchmark Sonuçları Ortaya Çıktı