İş Bankası “Xbox One”da Yer Alan Dünyadaki İlk Banka Oldu

Dijital bankacılık alanında imza attığı ilklere bir yenisini ekleyen İş Bankası, Microsoft’un oyun ve eğlenceyi bir araya getiren Xbox One oyun konsoluna özel geliştirilen bankacılık uygulamasını kullanıcıların hizmetine sundu.

Türkiye İş Bankası, Türkiye’de 5 Eylül 2014 tarihi itibariyle satışa sunulan Microsoft’un yeni nesil eğlence platformu Xbox One için geliştirdiği bankacılık uygulaması ile konsolda yer alan dünyadaki ilk banka oldu.

Isbank_gorsel_XBox_one

Dünyada ilk bankacılık uygulaması olarak Xbox One’a eklenen İş Bankası uygulaması ile kullanıcılar Bireysel İnternet Şubesini kullanarak bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyor, İş Bankası’na özel güncel ekonomi bültenini, demo ve reklam videolarını izleyebiliyor, kolayca kredi hesaplayıp güncel finans verilerine her an ulaşabiliyor.

Kullanıcılar Xbox One’ın uygulama dükkânından İş Bankası uygulamasını yükleyerek kullanmaya başlayabilecek. Tasarımındaki sadelik ve kolay kullanımla dikkat çeken uygulamada kullanıcılar ayrıca Xbox One’ın kinect özelliği sayesinde uygulama üzerinde ses ya da el hareketleriyle menüler arasında geçiş yapabilecek.

Telefonunuzun Pilini En Çok Sömüren 10 Uygulama