Yeşil Sahanın En Bilgili Yıldızları

turkiyefinans gorsel DCGG GP Cover 2014 09

20 Kasım 2014 – 20 Ocak 2015 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Facebook hesapları üzerinden giriş yaparak yarışmaya katılan ve genel kültür ağırlıklı soruları başarıyla cevaplayan katılımcıları sürpriz hediyeler bekliyor.

Facebook hesabı olan herkesin katılabileceği yarışmada, çekilişle 10 adet Alex imzalı futbol topu, 10 adet Alex imzalı Brezilya forması, 10 adet Alex imzalı “Bi Alex Değil” tişörtü, 10 adet Alex imzalı tişört ve 10 adet Karanlıkta Diyalog sergi davetiyesi hediye edilecek. Uygulamaya giriş yapan herkes 1 çekiliş hakkı kazandıktan sonra oynanan her maç için galip gelenler 2, mağlup olanlar ise 1 çekiliş hakkı daha kazanacak. 1 ziyaretçi 1 günde en fazla 10 çekiliş hakkına sahip olabilecek.

turkiyefinans_gorsel_DCGG_GP_Cover_2014_09

Oyunun kurgusu ise çok basit; www.dogrucevapgolgetirir.com sitesine Facebook hesapları ile giriş yapan ziyaretçiler isim, forma rengi ve saha dizilişini belirleyerek takımlarını oluşturduktan sonra 5 dakika içinde en fazla soruya doğru cevabı vererek rakiplerini yenmeye çalışacaklar. 5 dakikalık süre içinde rakibine üstünlük sağlayan taraf hem 2 çekiliş hakkı hem de 3 puan kazanacak.

Peek Retina ile Telefonla Göz Testi Yapılmaya Başlandı